Sunday special : Persil expert gel- Buzzstore campain




Hello!

                De astazi voi inaugura o noua rubrica "sunday special" unde voi face review la diferite produse. Astazi va voi prezenta detergentul PERSIL GEL EXPERT .Buzzstore m-a selectat sa testez acest produs si  am primita casa un colet ce contine:

1 Detergent Persil Expert Gel 1.46 l
10 x Detergent Persil Expert Gel 73 ml- mostra pentru o spalare
10 x Brosura informativa
1 x Prosop alb fata
1 x Ghid de BUZZ
10 x voucher de 20% reducere pentru detergentul Persil Ʈn magazilnle DM

    


 Despre campanie:

    " BUZZStore iti lanseaza o noua provocare si te invita sa intri in echipa Iulianei Tudor, prima ambasadoare Persil in Romania!  Convinge-te in cadrul campaniei ca Persil Expert Gel este mai eficient decat detergentul pudra, deoarece contine in formula sa enzime pentru indepartarea petelor, chiar si la 20 de grade. Temperaturile scazute nu ataca tesaturile si pastreaza culorile vii pentru mai mult timp iar hainele tale se pastreaza ca noi! In plus, spaland la temperaturi scazute, faci economii si in acelasi timp protejezi mediul inconjurator. "
 Persil ne promite:



Eu folosesc Persil de foarte multa vreme, inital am folosit detergentul pudra  apoi capsule active tabs si acum folosesc doar detergent lichid.Toate variantele de mai sus m-au multumit reusind sa faca fata tuturor tipurilor  de pete si Persil nu a deterioriorat in vreun fel tesaturile  .Pe langa faptul ca scoate petele cu brio, are si un parfum deosebit scutindu-ma de achizitia unui balsam de rufe.O sa testez detergentul pe care l-am primit si o sa va arat  intr-o postare ulterioara rezultatul.

O sa ofer cate un plic de Persil si un  voucher de 20% reducere pentru detergentul Persil Ć®n magazilnle DM pentru primele 5 persoane care comenteaza acest post, ramanand ca acestea sa  ne relateze experienta cu acest detergent.


Daca doriti si voi sa deveniti Buzz-eri va puteti inscrie aici:http://buzzers.ro/invite/b357c2d4118ec6f7235f904d1a9a4e36
Bye!
  

Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. Hello. Eu sunt curioasa cum se comporta detergentul lichid pe bluze/camasi albe. Ca si copil, a trebuit sa port multe tricouri albe, mai ales la orele de sport, sau camasi albe, dupa cum se cerea la scoala. Si intotdeauna m-am minunat de felul in care mama reusea sa le scoata albe-albe.
    Se stie ca, in timp, confectiile albe se ingalbenesc din diverse motive: deodorant, lotiuni de corp, mai nou creme de corp colorante sau autobronzant. De aceea, m-am ferit de lucruri albe cit am putut de mult.

    ResponderEliminar