Review gel de dus Gerovital nutritiv


Hello!

 




Astazi am sa va povestesc despre gelul de dus pe care l-am folosit in ultimele doua luni :  Gerovital Nutritiv.
 Pentru mine produsele folosite la dus trebuie sa detina proprietati relaxante (olfactiv), sa curete delicat pielea si sa nu o usuce. Am gasit un produs ideal - brand romanesc, complex natural, cantitate foarte mare si care ideplineste doleantele de mai sus :Gerovital Nutritiv.









Descrierea oficiala:

" Gelul de duş nutritiv are un efect hidratant și nutritiv asupra pielii datorită prezenței Ć®n formulare a Complexului biotonic natural ce conferă energie celulelor și aduce un aport optim de nutrienți. Curăţă și Ć®ngrijește delicat pielea corpului.

Conţine extract ecocertificat de rodie şi un complex biotonic natural. Fără parabeni."

Decrierea mea:

Ambalaj : produsul are ambalaj de plastic (opac) si capac flip-flop . Contine 400 ml de produs, suficient pentru o folosire indelungata.


Produsul: - continutul este fluid si are culoarea verde deschis (laptos) . Produce o spuma delicata (nu abundenta ca ale produse) datorita ingredientelor naturale. Are un miros divin si transforma dusul intr-o sedinta de aromoterapie. Contine un complex nutritiv biotonic natural, cu potential de hidratare, energizarea si tonifiere. Păstrează pielea hidratata suficient si pielea nu se exfoliaza chiar daca folosesc o lufa  in timpul dusului . Mi se pare perfect pentru orice anotimp, pentru că Ć®mi da acel sentiment de curatenie si prospetime.

Ingrediente:


 Rating- 5 din 5

  Ǝmi place foarte mult acest gel de dus pentru că are formulă fina, parfum divin, hidrateaza si relaxeaza. Are un pret mai mult decat decent (aprox 11 lei) si cantitate mare (400ml) pentru folosire indelungata. Produsul se poate gasii online (http://www.farmec.ro/) sau in magazinele partenere




O zi super sa aveti! Bye!