Colop -Printer stampila pentru afacerea ta

Salut!

CĆ¢nd afacerea ta incepe sa creasca, este important incepi sa te gandesti la importanta felului in care aceasta arata.Te poti gandi sa faci un logo mai atragator, o pagina web mai complexa sau poti alege sa faci cateva schimbari mai mici care pot face ca aspectul bussinesului tau sa fie mai atractiv fara sa implice costuri mari. Poti sa investesti in crearea unor stampile personalizate . Aceste produse de birotica se pot folosi o perioada lunga de timp si pot face ca afacerea sa para mult mai profesionista in fata angajatilor, a furnizorilor sau a clientilor. Stampilele sunt produsul ideal pentru proprietarii de afaceri și alți profesioniști, care sunt Ć®n mod constant preocupati de semnarea documentelor . Folosind o ștampilă, puteți economisi timp prețios Ć®n fiecare zi și acest lucru crește productivitatea muncii.
 

Pentru propietarii de afaceri si nu numai COLOP s-a gandit sa ofere un mou concept de stampila  : COLOP printer

"Noul Printer COLOP este conceput pentru a integra toate avantajele unei ștampile auto-tușante Ć®ntr-un design modern
Fereastra pentru ImageCard oferă posibilitatea unei personalizări la cel mai Ć®nalt nivel - făcĆ¢nd ștampila unică... la fel ca tine!
Numeroase inovații brevetate și detalii tehnice fascinante garantează o modalitate de ștampilare mai ușoară și mai precisă 

 

 

Un aspect important Ć®l reprezintă posibilitatea de a personaliza ImageCard-ul de mari dimensiuni. Personalizarea poate fi făcută cu ușurință  folosind ca ImageCardTM hĆ¢rtie imprimată pe propria imprimantă. Acest lucru face fiecare ștampilă unică, așa cum este și utilizatorul ei.  Puteți să vă personalizați ImageCard-urile cu fotografii, QR coduri, logo-ul companiei, text ori desene. Cel mai bun produs COLOP vine Ć®ntotdeauna cu cele mai bune soluții pentru aproape toate dorințele."

Stampila este disponibila in doua variante : alb si negru si 6 marimi :

10 (mărimea amprentei 10x27mm), 20 (14x38mm), 30 (18x47mm), 40 (23x59mm), 50 (30x69mm) și 60 (37x76 mm) (Ć®n primă fază vor fi disponibile modelele 20 – 40).


Stampilele:
  • Mod low cost de promovare a brand-ului
  • Se pot folosii pentru personalizarea ambalajelor 
  • Pot inlocuii semnaturile  repetitive de pe documente
  • Se pot printa diverse informatii pe cartile de vizita- brand awareness pentru clienti (să-si amintească numele afacerii pe viitor)
  • Usor de depozitat
  • Se pot purta cu usurinta in geanta si atunci cand este nevoie pur si simplu stampilezi informatiile dorite
  •  stampilele iti permit sa imprimi imagini pe diverse materiale : lemn,ceramica,hartie,plastic sau sticla 
  • Fara nici un dubiu este cea mai usoara tehnica de imprimare

Timpul este valoros! Cand ai o multime de lucruri de realizat si nu doresti sa pierzi timpul cu sarcini repetitive  foloseste metoda alternativa: stampileaza-le.

*articol inscris la Superblog 2014