Go Fun Yourself with Toyota Aygo


 Nimic nu se poate compara cu drumurile lungi ..acea senzatie de libertate si fericitre este magnifica.Prima ta masina iti poate oferi aceste momente unice  ...o lume fara frontiere,oportunitati nebanuite si senzatia ca poti face orice atata timp cand ajungi la destinatie.  Cumpararea unei masini noi poate fi un proces emotional. Este chiar mai mult emoțional după ce ai testat o anume masina si esti sigur ca e exact ceea ce vrei .Indiferent de ce fel de masina doresti sa cumperi, probabil ca ai un singur scop in minte: obtinerea celui mai bun model.

 
Eu la o singura masina am visat: Toyota Aygo .Am pus o fotografie cu aceasta la loc de cinste ..si de cate ori trec pe la birou si o vad, imi imaginez cum ar fi sa o conduc.
Aygo are un design indraznet. Din față pĆ¢nă Ć®n spate,  nu poate fi confundata. De la impresionanta grilă Ć®n formă de X și luminile de zi cu tehnologie LED, pĆ¢nă la spoiler-ul sportiv și stop-urile conturate, sunt o mulțime de piese interesante de personalizat..Aygo este o masina mica,excelenta pentru cei ce locuiesc la oras.

Toyota permite cumpărătorului sa isi personalizeze masina pana la cel mai mic detaliu. Poti alege nu doar culoarea grilei in "X" , ci si nuanța de oglinzi, barele de protecție și multe alte detalii.Aygo este destul de modest: motorul este de 1.0 L, are cifră de consum de 4,6 litri / 100 km și cea mai mică cifră a emisiilor de CO2 (105 g / km), din clasa sa, asta Ć®nseamnă că nu va exista acel cost pe taxa verde.Este usor de parcat datorita dinensiunii reduse, usor de condus si destul de economica.

Trebuie sa fie a mea...


*articol ce participa la Superblog 2014