Review Philips PerfectCare Pure7635


Hello!
Sunt femeie, mama si uneori o gospodina disperata din cauza lipsei de timp. Luna trecuta dupa cum majoritatea dintre voi stiti, am fost selectata de Buzzstore sa particip la campania de testare a unei statii de calcat ce detine puteri magice..sau cel putin asta promite..sa faca magie : Philips PerfectCare Pure . Dupa ce am pus la treaba  de cateva ori statia de calcat primita am fost uimita de calitatile pe care aceasta le are :-Este cea mai compacta si usoara statie de calcat din lume

-Particularitatea wow a statiei  de calcat este tehnologia Optimal Temp (
putem calca orice tip de tesatura fara nici o setare in prealabil si fara ca talpa sa se lipeasca de haine, el isi seteaza singur fluxul de abur)

-Rezervor de apa cu capacitate de 1.5 l (asa ca nu vom fi nevoiti sa reumplem des fierul cu apa ca in cazul celor clasice)

-Funcționarea este simplă: se introduce cartușul anti-calcar, umplut cu apă până la o limită specificată, cateva minute de asteptare și statia este gata! Puteți folosi apă demineralizată, apa de la robinet sau apă decalcifiata

- Gata sa fie folosit in doar 2 minute 

-Sistem de abur continuu vertical (abur cu presiune de pana la 5 bari)

-Are un sistem de siguranta pentru deplasare

-Optiune de siguranta *se opreste singur cand este lasat nesupravegheat (am testat lucrul acesta lasand fierul de calcat pe o bluzita timp de 2 minute si..nu s-a ars nici macar un pic)
-Consuma efort si timp minim

-Pentru unele mese de calcat e posibil ca statia plina de apa sa fie prea grea asa ca se recomanda plasarea ei pe o suprafata solida

Singurul lucru care mi s-a parut dificil este golirea statiei de calcat. Se recomanda golirea ei dupa fiecare sesiune de calcat, dar daca a ramas multa apa va fi cam greu sa o elimini din rezervor.


Asa ca daca aveti o multime de haine de calcat si vreti sa le rezolvati in doi timpi si trei miscari statia de calcat Philips PerfectCare Pure este soluti ideala.


Bye!!

Share on Google Plus

About Teodora Dobre

Heloo! The cat made me do it!!!
    Blogger Comment
T5 Badge -->