No frizz straight hair / Ce produse folosesc pentru parul meu rebel


Hello!

Mama natura m-a inzestrat cu un par minunat, fir gros si rezistent dar deosebit de incapatanat ( se modeleaza dupa bunul plac, cateodata se electrizeaza fantastic si...se ingrasa in zilele in care chiar arata cum trebuie). Am incercat o multime de produse destinate parului "nesuferit " si cateva chiar si-au facut treaba decent asa ca m-am decis sa le prezint in postarea de astazi.
Rutina mea este urmatoarea: Imi spal parul cu sampon apoi aplic balsam. Tapotez usor parul cu prosopul si inainte sa il usuc aplic spray cu keratina. Dupa uscare aplic spray-ul pentru protectie termica si il indrept cu placa. Ultimul pas..aplic dezumidificator cu generozitate :D .

-Spray-ul cu Keratina de la Byphasse


Promite sa redea stralucirea firului de par si sa il repare din interior. Il folosesc de mai bine de doua luni si sunt super multumita, parul numai este atat de rigid si uscat pe cat era inainte si in ciuda faptului ca eu ma vopsesc haotic nu am mai avut probleme cu "parul de matura" pe care il dobandeam foarte usor



Spray-ul termic Toni&Guy : descriere oficiala

"Parul indreptat cu placa are nevoie de o ingrijire speciala. Acest spray cu textura usoara protejeaza impotriva efectelor nocive a tratarii termice a parului, il netezeste si ii confera totodata volum si stralucire naturala. Contine un complex cu silicon si grau pentru a proteja parul la procedurile termice, precum si un derivat al Siliconului care conditioneazaselectiv, tintind zonele uscate.  "
Imi place foarte mult!Protejeaza parul si are un parfum demential. Produsele Toni&Guy ale brandului Boots se gasesc exclusiv in farmaciile Sensiblu.
      

Lee Staford -poker straight dehumidifier


O minune!!!Produsul asta ma salveaza in zilele cu umiditate. Fie ca e ceata, inorat sau chiar ploaie nu ies din casa fara sa ma dau pe par cu acest spray. Parul isi mentine forma pe care o are fara ca sa se onduleze sau sa o ia razna.


Voi ce produse aveti ca "holy grail" pentru par?
Multumesc pentru vizita!
Bye!