Prima Loţiune sub duş care oferă fermitate pielii by Nivea



Hello!

Un nou produs marca Nivea si-a facut aparitia pe piata : Lotiune sub dus pentru fermitatea pielii.

Femeile iubesc să aibă o piele mai fermă! Dar viaţa poate fi foarte aglomerată uneori! Grija pentru tine şi lista lungă de to do-uri se împacă mai greu, însă nu trebuie să te neglijezi!
Un stil de viaţă sănătos cu exerciţii fizice şi o alimentaţie adecvată în fiecare zi sunt esenţiale, dar uneori mai ai nevoie şi de mici trucuri rapide şi convenabile.








NIVEA lansează prima Loţiune de corp sub duş pentru o piele mai fermă! Eficienţa produsului este garantată de tehnologia inovatoare care introduce o substanţă proprie pielii în formula produsului: coenzima Q10.


“Această inovaţie este rezultatul a cinci ani de cercetare în laboratoarele Beiersdorf. Produsul are o formulă unică, ce conţine perle care au în interior coenzima Q10 şi pe care o activează la contactul cu apa”, spune Sabine Schulz, Product Development NIVEA Body, R & D Beiersdorf.
 


NIVEA a fost primul brand care a introdus o substanţă proprie pielii într-un produs de îngrijire, coenzima Q10.
Aceasta este o substanţă activă ce se regăseşte în mod normal în celulele noastre, rolul ei fiind acela de a le alimenta cu energie, funcţionând de asemenea ca un antioxidant împotriva radicalilor liberi. Aceştia sunt responsabili de îmbătrânirea celulară, iar rolul coenzimii Q10 este tocmai de a stopa radicalii liberi să-şi pună amprenta asupra celulelor.

NOU!
NIVEA Q10 Loţiune de corp sub duş pentru fermitate
Beneficiază de o piele tonifiată şi hidratată, din câteva mişcări! NOUA NIVEA Q10 Loţiune de corp sub duş pentru fermitate are efect chiar după ştergerea cu prosopul.
Odată ajunse pe piele, sub duş, perlele activează coenzima Q10 din interior, iar particulele uşor abrazive oferă un masaj delicat. Celulele moarte sunt îndepărtate, iar pielea este revigorată, datorită mentolului.

Paşi pentru o piele fermă, chiar la tine sub duş:
1.     Spală-ţi pielea cu gelul de duş obişnuit, apoi clăteşte-te
2.     Aplică NOUA NIVEA Q10 Loţiune de corp sub duş pentru fermitate, pe pielea udă
3.     Clăteşte-te
4.     Usucă-te şi te poţi imbrăca imediat
Pret : 17.81 lei



 Promite sa fie un produs minunat, nu-i asa?
Multumesc pentru vizita!
Bye!