Performer Expert fc8726 / Aspirator cu sac review



Hello!

Cauti cel mai bun aspirator pentru tine și casa ta? Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le cunosti:

-Ca orice alta sarcina de intretinere a curateniei, aspirarea nu va fi un lucru dificil daca ai echipamentul care trebuie. 

-Cel mai bun aspirator va face munca in locul vostru: isi face treaba astfel Ć®ncĆ¢t să nu faceti nici un efort suplimentar
Sursa foto





Specificatii tehnice :

-Filtru HEPA capteaza particule microscopice de praf, polen sau par de animale lucruri care agravează astmul și alergiile.

-Cu sau fara sac / Un aspirator fără sac, de exemplu, rapandeste praful de indata ce este golit. Daca esti astmatic sau ai alergii, este preferabil sa alegi un sistem cu sac de unică folosință sigilat. Cu un astfel de sistem, sacul se sigileaza automat, astfel Ć®ncĆ¢t nu poate scăpa de praf .

-Sistem de indepartare a parului de animale : toate aspiratoarele decente ar trebui sa fie echipate pentru indepartarea parului de animale de pe covoar, podea sau canapea

-Putere
-Eficienta energetica A
-Nivel de zgomot redus
-Sa fie ergonomic


Toate aceste caracteristici le gasiti la Philips performer expert fc8726, un aspirator pe care l-am testat in ultima perioada si de care nu mai vreau sa ma despart.


Teste








Sunt foarte incantata de el!! Consumul este minim iar puterea de aspirare este foarte mare. Datorita accesoriilor se pot curata foarte bine diverse suprafete (canapele,sub sifonier,praful de pe mobila,covoare si parchet) Este ergonomic ,are filtru hepa (perfect pentru persoanele alergice) si consum energetic mic. Ii dau nota 10, este un aspirator performat si merita sa fie achizitionat. 
Sper ca v-a fost de ajutor acest review!

Va multumesc!
Bye!!