Scholl Velvet Smooth review


Hello!

Luna aceasta am testat un produs super interesant. Este vorba de pila electronica Scholl Velvet Smooth cu particule de diamant.



Nu am mai folosit pana acum un gadget de genul asta asa ca la inceput am fost putin cam sceptica si nu am crezut ca poate face tot ce promite dar, in scurt timp am aflat ca m-am inselat cu desavarsire.

Scholl Velvet Smooth este un produs excelent! Are design ergonomic, functioneaza cu 4 baterii AA (incluse in pachet) si pila se poate schimba dupa ce devine uzata . Este prevazuta cu un sistem de securitate si atunci cand se apasa prea tare pe piele rola se opreste pevenind astfel eventualele accidentari. Rola are un singur comutator on / off asadar este foarte simplu de utilizat . Nu se recomanda folosirea ei pe pielea umeda. Nu sunt rezerve Ʈn pachet, dar acestea sunt usor accesibile, desi nu neapărat ieftine.


Am folosit rola pentru cateva saptamani si am vazut o Ć®mbunătățire absolută Ć®n aspectul calcaielor. Este mult mai eficienta decĆ¢t piatra ponce pe care o utilizam anterior, iar mama mea care sufera de calcaie uscate si crapate de o multime de timp, a folosit pila Scholl o singura data si dupa 20 minute calcaiele au devenit moi si extrem de fine. Produsul face ceea promite ca face și va scapa de pielea aspra și calcaie crapate.



Cateva atentionari:

Nu folosiți pila Ć®n aceeași zonă mai mult de 3-4 secunde.
Opriti utilizarea imediat dacă apar iritații sau disconfort.
Nu folositi pe piele rupta sau iritata.
. Nu scufundați aparatul Ć®n apă.
Acest produs nu este potrivit pentru diabetici si cei cu circulatie deficitara.


Verdict: Minunat!!! Ii dau nota 10 din 10.
 
 Cum vi se pare pila si rezultatele testului ?

Va multumesc pentru vizita!
Bye!