Flormar full coverage concealer - review

Hello!

Desi am o multime de anticearcane nu ma pot abtine si...cumpar altele :D. De data asta vreau sa va arat concealer-ul de la Flormar care este numai bun pentru contouring :D (eu pentru asta il folosesc acum).

Acesta are un ambalaj tare dragut si semana oarecum cu cel al anticearcanului solid MAC, dimensiunea putin mai mare decat cea a unei monede, 4 grame si o mini oglinda in interiorul capacelului. Aceste detalii il fac perfect pentru a fi purtat in geanta.

Numarul 2
 
  Este un anticearcan crema destul de gros, cu o consistenta non-grasa.
Teoretic, are acoperire mare și ajuta la camuflarea cearcanelor si imperfectiunilor. 
Se aplica prin miscari de tapotare si astfel gradul de acoperire poate fi buildable ( se poate aplica in straturi pana se obtine aspectul ideal). Recomand sa il folositi inainte de fondul de ten si sa asteptati 1-2 minute intre aplicari pentru ca produsul sa adere la suprafata tenului si sa nu se produca efectul de masca.


 Rezista 5-6 ore fara retus insa dupa aceasta perioada tinde sa se stranga in pliuri. Daca doriti sa prelungiti rezistenta acestuia se poate folosi o puda translucenta peste .

Produsul poate fi gasit in 4 nuante:





"Contine extracte de jojoba si squalene care calmeaza iritatiile pielii si grabesc regenerarea celulara, pastrand zona din jurul ochilor hidratata . Pudre microsferice care acopera in timpul machiajului liniile fine din jurul ochilor si asigura rezistenta produsului pe ten"


Este un concealer bun, nemaipomenit pentru  tenul normal sau uscat. Daca ai tenul gras din pacate nu e o alegere foarte buna pentru ca are tendinta de a se strange dupa 2-3 ore.
Eu am cumparat anticearcan-ul din magazinele Flormar cu 25 lei.

Va multumesc pentru vizita!
Bye!