Mega Mall - Flormar oppening

Hello!

Ce fac dragutele mele? Ieri s-a deschis in capitala Mega Mall Pantelimon. Impreuna cu Oana si Ella ne-am incumetat sa pornim la drum catre acest mall, destinatia initiala fiind noul magazin Flormar.  Ajunse la fata locului am constatat cu uimire ca acest mega magazin este inca in amenajare, mult praf, materiale de constructie si haos. Inauntru insa,  majoritatea shop-urilor deschise sunt puse la punct asa ca daca doriti sa faceti o sesiune de shopping nu va impiedica nimic.

Prima oprire a fost : Flormar.  Aici am fost intampinate de fete cu zambete, culori si bezeleeeee intr-un spatiu tare chic, unde pasionatele de beauty pot gasi o varietate de produse pentru  ingrijire, make-up &nails. Aici este "my personal heaven" (raiul meu personal), atatea oje...cateodata ma simt coplesita :D!!! Am fost super impresionata si de aromele noului balsam de buze Care4lips, e demential, trebuie sa il incercati atunci cand ajungeti in fata unui magazin Flormar!



















Apoi am mers la insulita Golden Rose unde Gia ofera sesiuni de make-up (mai multe detalii gasiti la ea pe blog), si acolo multimea de oje si rujurile mate m-au facut sa ma lipesc tare tare de stand. 
Mai gasiti si alte magazine din sfera beauty: Kendra cu produse Sleek si Nyx ,Mac,Sephora si singurul magzin Pupa din Romania tot acolo il gasiti.







Va multumes pentru vizita!
Bye!