Beauty news Melkior : Be Yellow


Melkior a creat o colectie de produse menite sa omagieze culoarea galben, o culoare ce  transmite o stare de optimism si  fericire. 


Fardul de pleoape Sun Flower de la Melkior are o textura foarte pigmentata si asigura o acoperire foarte mare. Se aplica uniform si rezista in timp. Se aplica pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale.

Pret 29,00 lei


Lac de unghii Pineapple
Fii in centrul atentiei si ameteste-i pe toti cei care se uita la tine. Cu oja Pineapple de la Melkior esti in tendinte. O culoare care atrage privirile si-ti insenineaza ziua.
Pret 29 lei


Pila de unghii Yellow 
Melkior a creat Pila 2 fete Yellow, un produs ideal pentru scurtarea unghiilor naturale. Permite o pilire rapida si precisa. Este subtire si usor de manevrat. Are rugozitate 180/240.
Pret 6,90 lei


Penseta oblica de inox Yellow 
Noua Penseta oblica de inox de la Melkior este special conceputa pentru inlaturarea parului nedorit. Are un design modern si este deosebit de rezistenta. Nu se toceste si permite realizarea unui pensat extrem de precis de fiecare data. Se foloseste in cazul firelor subtiri. Se pot pensa si firele mici de par. Apuca firele de par de la radacina.
Pret 25,90 lei

Produsele pot fi gasite online pe www.melkior.com iar daca folositi codul melkior10taitzel puteti profita si de 10% discount.


Bye!