Inlatura punctele albe rapid, comod si usor


Hello!



Eu am tenul gras si inca din adolescenta m-am confruntat cu aceasta inestetica 'problema' : punctele albe.  Acestea sunt, de fapt,  filamente sebacee si reprezinta excesul de sebum și celule moarte aflate jurul unui folicul de par. 
Porțiunea filament permite uleiului produs de piele să iasă din pori la suprafata si, cand lucruri ca pielea moarta sau cosmetice  se acumuealza Ć®n pori, acestea se transforma in puncte albe.  Filamentele sebacee sunt de obicei vizibile doar  jurul pielii subtiri a nasului, pe barbie si  frunte(zona T).


Cum scap eu de punctele albe? Le vin de hac cu o solutie rapida si super eficienta : masca exfolianta cu bicarbonat de sodiu.


Mai simplu de atat nu se poate : mixam bicarbonat cu apa pana formam o pasta, o asezam pe fata si o lasam acolo 10 minute. De indata ce masca incepe se se usuce, impuritatile isi vor lua talpasita despinzandu-se de pe fata. Dupa  ce timpul a expirat clatim cu apa calduta, uscam cu un servetel, aplicam crema hidratanta si observam cum tenul nostru s-a transformat dint-unul rugos intr-unul catifelat.Pielea devine ca de bebelus...fara sa exagerez. Simplu, ieftin si eficient.
Eu folosesc masca asta de doua ori pe saptamana.


Voi aveti puncte albe? Cum le indepartati?

Va multumesc pentru vizita!
Bye!