Nivea din cutia albastra

Hello!


Nu cred ca exista prea multe persoane care sa nu fi incercat, macar o data in viata, crema Nivea din cutiuta albastra. Aceasta este considerat mama tuturor cremelor iar reteta este in mare parte la fel ca acum 100 de ani. Este favorita mea inca din adolescenta (atunci am remarcat-o pentru prima data in trusa de cosmetice a mamei) si este singura crema multifunctionala care a reusit sa treaca toate testele timpului.


De ce este asa speciala aceasta crema? Contine ingrediente care si-au dovedit eficacitatea in hidratarea si protejarea pielii, ingrediente ca Panthenol,Glycerina si vedeta Eucerit. 
Ce este acest Eucerit? Un agent de emulsifiere care face posibila combinarea apei şi a uleiului Ć®ntr-o crema, avand proprietatea de a mentine hidratarea natural, eficient si pentru un timp indelungat.


Sunt indragostita de textura groasa, mirosul proaspat si de adorabilele cutiute mici albastre. Unde mai pui ca este si foarte ieftina! Eu am o cutiuta in geanta, una la birou iar acasa am o cutie mai mare ...sa imi ajunga :D.


La ce si cum o folosesc:
  •  - pentru hidratarea intensiva a coatelor, genunchilor si talpilor. In cazul in care pielea este e foarte uscata, in special la calcaie, o aplic in strat gros si acopar cu soseste( si astfel pana dimineata am cele mai fine si catifelate calcaie).
  • -pentru hidratarea corpului dupa dus                         
  • - ca demachiant. Aplic un strat generos, las sa actioneze 2 minute apoi o indepartez cu ajutorul dischetelor demachiante.
  •  - de cate ori sunt racita o folosesc pe pielea din jurul nasului ( astfel nu se mai descuameaza)
  •  - ca balsam pentru buze


Ce parere aveti despre aceasta crema? Voi ati folosit-o?
Va multumesc pentru vizita!
Bye!