Tratament pentru par uscat, lipsit de stralucire

Hello!

V-am povestit intr-o postare anterioara cum parul meu devenise cuib de cuci , ei bine...acum incerc sa il repar. Am profitat de reducerile de pe Top Line si mi-am cumparat cateva produse numai bune de imblanzit podoaba suferinda. 

TIGI Sleek Mystique Calming Conditioner 

Am citit o multime de review-uri bune despre acest balsam. Se spune ca imblanzeste firele rebele si face parul extrem de matosos. Si mirosul...awwwwww, e demential!  Pret intreg 83.3 dar acum este redus la 34 Ron.

JOICO Re: Nu F&B Sampon Revitalizant

Este un sampon ce curata delicat parul si ii ofera volum. L-am si incercat o data si m-am mirat pentru ca nu face nici un pic de spuma, dar spala nemaipomenit de bine. Si ofera volum, cei drept doar la radacina, dar pe mine ma multumeste...eu doar acolo am nevoie. Pret inreg 79 acum redus la 30 Ron.


JOICO Moisture Leave-In Tratament

Ei bine, el este favoritul meu. Este un tratament fara clatire care netezeste si ajuta la descurcarea parului. L-am folosit dupa samponul Re -  Nu pe parul umed. Am aplicat pe lungimea parului si dupa ce s-a uscat,  parul meu era super pisicos, moale si stralucitor. Zau ca nu ma asteptam la asta...si unde mai pui ca e cel mai accesibil. Pret intreg 85, acum redus la 16 Ron. Eu zic ca am facut super afacere!!!

Si JOICO Smooth Gel Control

Este un produs pentru stilizarea parului cu fixare medie. Promite sa netezeasca firele rebele si sa nu incarce parul. Inca nu l-am folosit. Pret intreg 64 redus la 8.5 Ron.


O sa revin cu feedback dupa ce le folosesc o perioada. Sper sa zboare cucii definitiv, cu tot cu cuib, din parul meu :D. 

Va multumesc pentru vizita!
Kisses!!

*produsele au fost cumparate de mine