Un duo de exceptie marca Gerovital : crema H3 evolution si fiole cu acid hialuronic

Hello!

Astazi am sa va vorbesc despre doua produse minunate Farmec. Prima pe lista este crema antirid intens hidratanta Gerovital H3 Evolution. Aceasta este recomandata persoanelor peste 45 de ani cu tenul uscat sau sensibil si are factor de protectie (Spf) 15. 

Beneficii: Reintinereste pielea, creste vitalitatea si creste productia de colagen a pielii in mod natural, datorita continutului de enzime, peptide si proteine.


Mama mea adora aceasta crema! O foloseste de mai bine de un an si este foarte multumita de ea. Este singura crema care a reusit sa ofere hidratare tenului ei uscat. Insa parerile par a fi impartite, am citit ca unele persoane ar dorii ca aceasta sa fie mai grasa sau ca nu au observat nici o imbunatatirea asupra ridurilor. Acum probabil depinde de tenul si asteptarile pe care le ai.

Cum se foloseste: In fiecare dimineata, dupa demachiere si tonifiere, masati crema pe fata, gat si piept pana ce se absoabe complet. Acesta reprezinta o excelenta baza pentru machiaj.

Filole cu acid hialuronic sunt favoritele mele. Ele hidrateaza foarte bine pielea si o fac foarte catifelata. Este unul din cele mai eficace tratamente utilizate de mine, tenul este vizibil imbunatatit, si arata super sanatos. Efectele apar imediat, dar tratamentul trebuie repetat, asa se mentine efectul pentru o perioada mai lunga. Sper ca o sa fiu o super babuta, sexy si fara riduri...datorita lor :D.

Cum se folosesc aceste fiole: Dimineata sau seara in sesiuni de tratament (10 zile). Se toarna conținutul fiolei Ć®n palma și se aplica pe pielea proaspat curatata. Odată ce serul este absorbit, se aplica crema de Ć®ngrijire zilnica.

Voi le-ati incercat?
Va multumesc pentru vizita!
Bye!