Cosmetice Hello Free Z One Discount

Saptamana aceasta, dupa cum va poveseam si aici, am fost in vizita la magazinul Hello Free Z One din Pantelimon. O multime de lucruri frumoase am gasit acolo, daca nu aveam un anumit buget fixat...cred ca imi luam un sac de cosmetice. La asa oferte interesante cu greu faci fata tentatiilor! Iata cu ce m-am ales dupa aceasta sesiune de shopping: 

 Hello Free Z One Discount
Apa de gura Listerine cu aroma de portocale 250 ml pret 10 lei. Ajuta la indepartarea placii bacteriene si dezinfecteaza cavitatea bucala.
 Hello Free Z One Discount listerine
Gel de curatare pentru fata de la Neutrogena cu acid salicilic pret 12 Ron. Are  formula oil free si se presupune ca ajuta la reducerea acneei. 
Neutrogena oil free acne wash
Antiperspirant Old Spice Wolfthorn pret 8 Ron.  Imi place foarte mult mirosul de bomboane pe care il are si chiar daca este creat pentru barbati, eu voi fi una dintre femeile care  il foloseste . Nu contine aluminiu si nici parabeni.
OLd spice wolfthorn deostick
Crema de corp Vaseline cu unt de cacao pret 9 Ron. Miroase demential, hidrateaza pielea si este si ieftina, ce sa imi doresc mai mult? O sa o folosesc intensiv si cand o sa imi formez o parere definitiva fac si un review decent.
crema de corp Vaseline
Si ultimul din lista : Uleiu pentru par cu keratina braziliana pret 20 Ron.  Este un produs leave-in care se absoarbe rapid fara sa lase reziduu uleios. Se presupune ca netezeste, repara si ajuta parul sa numai aibe aspect electrizat. Sunt foarte curioasa daca face cea ce zice, tare mult mi-ar surade sa si fuctioneze si pletele mele sa devina super matasoase.


Brazilian keratin ulei pentru par

Aceasta a fost cosul meu de cumparaturi Hello Free z One discount. Eu zic ca am facut o afacere buna si am luat cosmeticele la un pret super. Voi ati avut ocazia sa ajungeti la magazin?

Va multumesc pentru vizita!
Bye!