Despre samponul uscat -Batiste

Vi s-a intamplat vreodata sa aveti o super dispozitie, un machiaj nemaipomenit si...un par lipit de cap, chiar daca a fost spalat cu o zi in urma? Ei bine, mie mi s-a intamplat de nenumarate ori sa mi se strice tot cheful din pricina parului lipsit de viata. Si am incercat diverse spray-uri fixative pentru volum dar in loc sa imi revitalizeze parul mi l-au facut tern si cu aspect de mop batos.

Dar stiti ceva? De cand am aflat despre samponul uscat lucrurile s-au cam schimbat, si s-au schimbat in bine. Acum, daca parul meu devine uleios stiu cum sa il salvez, puf puf cu samponul uscat si gata, sexy babe in za house!!!

Ce face samponul uscat? Daca parul tau se ingrasa rapid, samponul uscat e solutia care te ajuta sa ai un par fresh si plin de volum. O pudră parfumata, cateodata si colorata, care absoarbe excesul de sebum de la radacina parului si il inprospateaza instant, asta contine un sampon uscat.

Cum il folosesc : Dupa 2-3 zile, cand parul meu numai doreste sa coopereze, pulverizez cate un puf la radacina, il distribui cu degetele si apoi ii dau volum cu ajutorul uscatorului de par. Ta daaaa: 
Batiste sampon uscat

Batiste sampon uscat

Batiste sampon uscat
Mie imi place acum samponul uscat Batiste, cel pentru brunete. Miroase frumos si isi face treaba cu brio, iar acum esi la oferta : 15 lei la Sensiblue. Il declar oficial solutia mea salvatoare.
 
Super, nu? Voi ati folosit pana acum sampon uscat?