Cum se aplica fondul de ten?

Cum se aplica fondul de ten?Exista trei moduri in care il putem aplica: cu pensula, cu buretele sau cu degetele. Si toate variantele sunt corecte. Atata timp cat rezultatul final te multumeste, inseamna ca folosesti modalitatea corecta pentru tine.
Inainte de toate vreau sa va reamintesc care este rutina pe care trebuie sa o urmati inainte de a aplica fondul de ten. Este vorba de trei pasi simpli : curatare,tonifiere si hidratare, iar daca tenul tau este gras foloseste o baza siliconata inainte, asta va face diferenta. Acesti pasi sunt baza pentru ca fondul de ten sa arate impecabil.

Aplicarea cu degetele (nu este o modalitate foarte buna pentru persoanele cu tenul gras): O multime de make-up artisti prefera metoda asta pentru un rezultat natural. Din pricina caldurii degajate de degete fondul de ten este mai maleabil si mai usor de aplicat. Acesta se intinde exact ca o crema hidratanta, din centru spre exterior. Daca ai nevoie de o acoperire mai mare poti alege sa tapotezi fondul de ten in loc sa il intinzi. Un singur lucru nu trebuie sa uitam, mainile trebuie sa fie tot timpul curate. Asa evitam imprastierea germenilor, un puseu de acnee e ultimul lucru pe care il dorim.
In plus e cea mai economica modalitate si mereu la indemana.
pensula stipple fond de ten

Cu pensula: Eu am patru tipuri de pensule -pensula unghiulara, plata, kabuki si stippling, iar voi puteti folosii cu incredere orice varianta. Aplicarea cu pensula ofera mai multa acoperire si un finish satinat. Cum le folosim? Punem pe dosul palmei o cantitate mica de fond de ten, inmuiem varful periei cu produs si apoi il aplicam incepand din centrul fetei (dinspre nas spre urechi, barbie spre gat si frunte spre scalp) spre exterior. Se mai intampla ca la final sa ramana cateva dungi fine (lasate de pensula) dar le poti estompa foarte usor cu ajutorul degetelor. Daca folositi o pensula de machiaj stippling metoda de aplicare este prin tapotare.
beauty blender
Burete : Eu am un beauty blender dar va spun sincer ca e cel mai putin folosit accesoriu. Se murdareste foarte repede si absoarbe destul de mult produs, daca nu il spalati des va spun sincer ca veti folosi un focar de microbi pe post de burete. Pentru unele persoane insa e o modalitate destul de eficienta pentru aplicarea fondului de ten. Ofera un finish lejer si se poate retusa foarte usor o zona cu probleme. Daca se vrea o acoperire mai mare, buretelu se umezeste si se foloseste asa. 
cum aplici fondul de ten

Eu am tenul gras si porii mariti asa ca prefer sa aplic fondul de ten cu pensula, pentru mine e cea mai buna solutie. 
Voi ce metoda folsiti pentru aplicarea fondului de ten?