Perferatele mele Happiness by Gerovital

Vara asta a fost una plina de fructe si fericire. Cosmetice bogate in ingrediente naturale, eficiente si parfumate delicios, asta ne-a prezentat Gerovital prin gama Happiness. Si daca tot am incercat cateva si m-au incantat, nu se putea sa nu-mi declar dragostea pentru ele.
Gerovital happiness
Crema deodoranta si hidratanta pentru picioare *- Hidratare suprema, crema parca se topeste pe talpile mele obosite, si mirosul..ahhh...mirosul...ca de bomboana. Aceasta contine extract de gimbir, pentru relaxare iar panthenol si extracte de caise pentru hidratare. Vara asta a fost favorita mea si...o pastrez si pentru toamna iar un lucru e clar... si la iarna tot favorita mea va fi :D.
Gerovital happiness
Si Happiness crema gel pentru curatarea fetei cu extract de zmeura. * 
- O..pai sa va povestesc cu mititica asta a facut haz de mine la prima intalnire...Eu cand am citit gel de curatare, am crezut ca e gel de curatare spumant si mare mi-a fost mirarea cand saracul demachiant nu a facut spuma la contactul cu apa. Ma uitam nedumerita cum apa nu face gelul solubil si, intr-un moment de feng-shui suprem, mi-a picat fisa..era defapt... un demachiant obisnuit. Dar din momentul in care l-am folosit corect s-a legat o prietenie care dainuie si in zilele actuale. Demachiaza foarte bine, lasa in urma un parfum delicat si nu simt deloc senzatia de incarcare pe care alte demachiante crema mi le lasa. Si unde mai pui ca e bogat in flavonoizi, acei antioxidanti numai buni pentru piele.
Gerovital happiness

*Fara parabeni si cu parfum hipoalergenic.

Pe mine aceste doua produse m-au convins, pe voi v-a convins vre-un produs Happiness vara asta?

Va pupa Taitzel!
xox