BB Spray mousse primer - iluminare si hidratare pentru ten

Cautati un primer pentru fata care sa ilumineze tenul? Eu am gasit unul: se numeste BB Spray Mousse Primer si este un produs Flormar aparut vara asta.

Flormar BB spray mousse primer
Textura de spuma usoara se simte foarte placut pe piele si o catifeleaza aproape instant. De aplicat, eu o aplic in doua straturi, unul nu imi pare suficient :)) . 
Flormar BB spray mousse primer
Corecteaza foarte usor diversele coloratii ale tenului si face ca fondul de ten sa se aplice mult mai usor, uniform. Pe langa toate astea are si spf 25, un lucru esential pentru tenul nostru, indiferent de anotimp. Se spune ca mentine hidratarea si chiar cred ca face asta, la sfarsitul zilei fata mea arata la fel, nici un pic de uscaciune, desi uneori tenul meu mixt da semne de rebeliune. 
Flormar BB spray mousse primer
Nu matifiaza tenul dar in schimb il face mai luminos, asa satinat...ce strobbing...incearca primer-ul asta si..BAM: iluminare instantane. Cel putin asta s-a intamplat cu tenul meu si...mi-a cam placut. Sa il folosim vara? Eu as spune ca e mai potrivit pentru zilele mai racoroase, am observat ca intr-o zi caniculara fata arata 'bec' din pricina transpiratiei excesive...si noi nu cautam sa amplificam asta asa ca in zilele calduroase ii zic pas.

Da, imi place!!!Nu ma gandeam ca o sa fie potrivit pentru mine dar chiar imi place: tenul e mai luminos si pare sanatos. Toamna asta cred ca am sa abuzez de el :D  Daca va place, il gasiti in magazinele Flormar sau online (pret 47 lei).
Flormar BB spray mousse primer.
 
Pana data viitoare, toate cele bune!
xox