Despre air stocking - Machiaj pentru picioare


Machiaj pentru picioare? O Da! Se numeste Air Stocking, adica ciorapi aplicati sub forma de spray, si a fost inventat in anul 2003 de japonezul Yoshiumi Hamada. Ideea mareata i-a venit dupa ce a vobit cu o angajata a unui magazin de costume de baie aflat la un etaj inferior biroului sau. Aceasta marturisea ca si-ar dori sa nu mai fie nevoita sa poarte dresuri incomode pe timp de vara dar ca ii place aspectul perfect pe care acestea le ofera picioarelor.

Pentru ca mie imi pare deseori ca ciorapi lungi sunt cele mai incomode piese de imbracaminte si au tendinta sa se agate exact in cel mai nepotrivit moment cu putinta, air stoking ar putea fi produsul salvator. Air stocking-ul ar trebui sa functioneze exact ca un dres. Acesta este un spray, compus din particule fine de matase. De la distanta, air stocking arata ca dresurile obisnuite si cu toate acestea, această iluzie nu este principalul obiectiv al produsului. El acopera varicele, semne de nastere, pete și vanatai. Este echivalentul unui machiaj airbrush pentru picioare. In comparatie cu produsele autobronzante, air stocking iese in evidenta cu o stralucire matasoasa unica. 
Puteti gasii ciorapii air stocking pe Aoro.ro
Air Stoking Diamond Legs Despre air stocking - Machiaj pentru picioare
Contine aminoacizi, extract de ceai verde si cafeina,  combinate pentru a crea un tonic ce ofera fermitate picioarelor chiar si dupa ce produsul este inlaturat. Exista de asemenea si ingrediente hidratante, care mentin picioarele frumose și bine hidratate. Beneficiul cel mai important este faptul ca Air stocking face picioarele sa arate incredibil! Iar daca vrei sa poarti sandale sau sa iti evidentiezi pedichiura, cu ciorapii aplicati nu vei avea nici o problema.   

  Pentru aplicare este necesar ca tubul sa fie agitat, apoi se pulverizeaza produsul cu miscari scurte, circulare. Distanta de pulverizare trebuie sa fie 20 cm si timpul de 3 secunde, maxim 5. Prentru acoperire uniforma, acesta trebuie sa fie masat in piele si lasat sa se usuce aproximativ 3 minute.  

Secretul consta in aplicarea unui strat cat se poate de fin. Daca produsul este aplicat in strat gros atunci pot aparea zone cu finish inegal si exista posibilitatea ca acesta sa se transfere pe haine. 
Este foarte important sa evitati contactul cu hainele in momentul in care ciorapii sunt proaspat aplicati, este singurul moment in care se poate transfera cu usurinta pe acestea. Dupa 60 de secunde air stocking se usuca si devine un produs rezistent la apa sau transpiratie.
Unul dintre cele mai laudate spray-uri de acest fel este Sally Hansen Airbrush Legs. Am gasit o multime de recenzii pozitive legate de acest produs si tentatia...o Doamne... tentatia e enorma!

 
Despre air stocking - Machiaj pentru picioare
 

Un flacon conține aproximativ 20 -25 de perechi de ciorapi dar, numarul de aplicari poate varia in functie de inaltimea sau suprafata piciorului tau. Este rezistent la apa si se spala cu sapun si apa. 
Si...puteti conta pe un singur lucru, cu air stocking nu va mai fi necesar sa iti ridici tot timplul dresurile sau sa verifici daca acestea s-au agatat.



Cum vi se pare ideea asta de make-up pentru picioare?