Despre August si cosmeticele lui

In August mi-au fost alaturi o multime de cosmetice, in special produse cu grad de rezistenta mare, capabile sa faca fata arsitei ...care ne-a cam dat batai de cap.  
make-up cosmetice favorite
Daca e vara trebuie sa fie si spf. Bioderma Photoderm Akn Mat a fost mereu crema de fata cu spf preferata. Se absoarbe repede, filtrul albicios nu este atat de pronuntat si are spf 30. Ce poti sa iti doresti mai mult? :D Un review detaliat gasiti aici.

Pensule...ei bine aceste doua pensule pentru fard, cumparate de pe e-bay cu 2$, fac toti banii...si inca ceva pe langa. Sunt din par natural, sunt moi si nu le-a cazut niciun fir de cand le am (2 luni). Una o folosesc pentru contur si cealalta pentru fard ( este o pensula unghiulara). Am facut o super afacere cu ele.

Rujul Flormar Revolution 09- un ruj mov cu tranzitie spre roz. O culoare minunata, perfecta pentru vara.
make-up cosmetice favorite

Baza pentru machiajul ochilor de la Sephora: A facut o treaba bunicica, 6-7 ore a pastrat fardul intact pe ploape apoi usor usor a inceput sa cedeze. Imi place foarte mult ambalajul, se dozeaza foarte bine cantitatea de produs si este igienic.
Tusul  Inglot 77 - Este un produs minunat iar vara e de neinlocuit. Rezista foarte bine pe pleoapa superioara, dar si pe linia apoasa a ochilor, este mat si foarte pigmentat. L-am adorat de la prima aplicare si cred cu tarie ca este cel mai bun tus crema pe care l-am incercat vreodata.
Tusul  Golden Rose dipliner - este un tus pentru ochi cu penita tip carioca pe care il folosesc in zilele in care vreau un machiaj rapid. Nu este foarte pigmentat insa rezista destul de bine si e foarte usor de folosit. 

L'oreal Miss Manga mascara - gene lungi si voluminoase, un rimel deosebit de bun care rezista intreaga zi gasiti mai multe informatii aici.
Blush mozaic Nyx- este foarte pigmentat insa nu rezista foarte mult (pe tenul meu mixt cu greu rezista ceva :)) ). L-am folosit destul de des pentru ca imi place foarte mult culoarea pe care o are si se potriveste foarte bine cu tenul bronzat.

 Sephora kiss me balm - Un balsam de buze pe care l-am aplicat inainte de rujul mat. Hidrateaza foarte bine si are un gust delicios! Eu am nuanta Soda pop, un roze inchis.
make-up cosmetice favorite

Si cu asta am incheiat lista cosmeticelor favorite din luna August. Ati incercat vre-un produs din lista mea si v-a placut?
xox