Black Friday 2015 - make-up and more wishlist

Tadammmm, maine evenimentul Black Friday 2015 isi deshide portile si nu pot sa spun decat ca il astept cu deosebita...nerabdare. Mi-am facut liste listute, le-am reviziut de nenumarate ori (bugetul nu imi permite sa ma rasfat asa cum as merita) si iata ce trec pe lista de dorinte:

1. Melkior: Se pare ca si aici vor fi ceva oferte interesante dar nu se stie exact cu ce procent sunt reduse produsele. Eu am pus ochiul pe cateva nuante de fard: light beige, brown sugar, beige cooper, brownie, purple haze si gold rush. Mai adaug mascara I feel pretty, rujul Melkior clasic Moon Kiss si Closer si gata lista. In cazul in care faceti si voi comanda nu uitati sa folositi codul Melkior10taitzel pentru 10% reducere.

2. Makeupshop.ro promite reduceri intre 20 si 70%. De aici am pus pe lista urmatoarele: Gel pentru sprancene Nyx Eyebrow Gel sau Gel pentru conturarea sprancenelor Nyx Tame&Frame Brow Pomade, NYX Soft Matte Lip Cream in nuantele Transylvania si Copenhagen, Fard pulbere cameleonic Glazel Visage Cameleon si Sleek Face Form Light.

3. De pe Amalia.ro: Pensule Make up Par Natural Ecotools - Set 5 bucati la doar 35 lei. Daca va intereseaza aveti aici link catre ele.


4. Elefant.ro: reduceri destul de mari si aici, eu vanez doua parfumuri Givenchy Apa de parfum Ange ou Demon Le Secret Elixir, Paco Rabanne Apa de toaleta Lady Million Eau My Gold si cateva carti.

5. 1001 Cosmetice:  Oje essence, rimmel, concealer Catrice :D

 6. Aoro.ro : are reduceri de pana la 64% de Black Friday in datele 20 Noiembrie 2015 si 27 Noiembrie iar oferta se prelungeste si pe weekend.  Am pe lista cateva cosmetice Max Factor, Lip Smacker Coca Cola si setul Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils
 

Stiu ca sunt multe, as fi adaugat inca ceva dar...suficient! Sper sa apuc sa imi iau macar cateva din cele mentionate mai sus. Voi ce planuri aveti pentru Black Friday 2015?