Crema de branza Tartino de la Hochland

Ati incercat pana acum crema de branza Tartino? Sa va spun cateva lucruri despre ea,  se gaseste in trei variante: Natur, Rosii si Spanac si promite sa contina numai ingrediente naturale. Spre deosebire de alte produse de acest gen ambalajul este total diferit, crema de branza aflandu-se intr-un tub lunguiet cu forme integrate: steluta, trifoi si spaghetti. Cu ajutorul acestor forme crema de branza se poate modela diferit, in functie de sortiment, provocandu-ne astfel sa devenim creativi.

Am testat si eu cele trei sortimente si dintre toate variantele crema de branza Natur a fost cea care m-a incantat cel mai mult.
Cum am folosit-o eu? Pe covrigi, paine prajita sau biscuiti. Am incercat sa fac chiar si un cheese cake sarat si am inclus-o in reteta dar cel mai mult si mai mult mi-a placut sa o folosesc combinata cu ierburi si otet balsamic pentru un dresing de salata super gustos.



Branza tartino Hochland se gaseste in tuburi de 100g si contine ingrediente ca: lapte praf degresat reconstituit, branzeturi, unt, apa, zer praf, suc concentrat delamaie, corector de aciditate: bicarbonat de sodiu natural, proteine din lapte, sare.

Voi ati incercat-o? Care e favorita voastra?


*Am primit Branza tartino Hochland in cadrul unei campanii Buzzstore si parerea mea este sincera si nu este influentata de aceasta. #buzztartino