Haloween party si workshop pensule, tehnici de aplicare si smokey eyes FMWG

Ce am facut eu doua sambete consecutiv? M-am distrat de minune cu Fmwg (From Mona with Gloss) la doua evenimente super dragute: Haloween party & Workshop pensule si smokey eyes makeup.
Evenimentul de Halloween s-a petrecut intr-un loc deja vizitat de mine, centrul de estetica Hipocrat Fantanica (aici am avut cateva sedinte divine de relaxare, experienta mea o puteti citi in postarea aceasta). M-am reintalnit cu fete dragi, bloggerite ca Oana, Ella, Alina si Ira, am mancat faimoasa prajitura care nu ingrasa (furnizata de restaurantul Cocosu Rosu) si am mai aflat cateva informatii despre aparatura si procedurile existente in cadrul centrului de estetica Hipocrat. Pe mine m-au incantat foarte mult salina (salina artificiala cu blocuri de sare Himalaya, calduroasa si relaxanta) si aparatul pentru epilare definitiva cu un sistem de auto racire (se evita astfel supraincalzirea pielii) si sper sa imi fac timp sa ajung sa fac cateva sedinte aici.
halloween party clinica de estetica Hipocrat fantanica selfie

salina artificiala clinica de estetica Hipocrat fantanica

Halloween party clinica de estetica Hipocrat fantanica FMWG
Cel de-al doilea eveniment a fost un workshop, unde Mona ne-a aratat care sunt pensulele esentiale pentru un machiaj reusit si cum se realizeaza un smokey eye perfect. 
smokey eyes makeup
 Acesta a fost planul de atac :
Dicutii despre pensulele pe care trebuie sa le avem in trusa de make-up - de la basic, la optionale, la trusa completa de make-up artist;
Tehnici de aplicare a produselor de baza - prep&prime, stippling, corectare imperfectiuni, blush, iluminare si contouring;
Easy smokey - tehnici de realizare, evitarea "ochilor de panda", intensitate si rezistenta.
Si cateva informatii despre noile tendinte in make-up pentru anul 2016.
smokey eyes makeup workshop
Pentru acest eveniment gazda a fost Jasmine Tea & Art Gallery, o ceainarie foarte chic din apropierea mall-ului Afi Palace Cotroceni.

Cam asta s-a petrecut saptamana trecuta, daca doriti sa aflati mai multe detalii despre clinica de estetica Hipocrat, prajitura care nu ingrasa ( hihihi ) sau despre pensule si smokey eyes nu ezitati sa ma intrebati! Va pup!