Antiperspirant spray DOVE 1/4 crema hidratanta

 Deodorantul spray imi aduce aminte de anii de liceu, tin minte ca era o freenezie in pauzele dintre ore cand scoteam fiecare spray-ul sa ne reimprospatam (si aveam tot timpul nevoie de mai mult). Ǝl foloseam mai mult pe post de deodorant decĆ¢t antiperspirant și țin minte ca toate hainele mele aveau pete pe ici pe colo din pricina lui. 
Anii au trecut și am Ć®nceput să folosesc antiperspirantul spray strict cu scopul pe care acesta Ć®l are si dacă vreau si parfum...folosesc o apă de parfum. 
Dar și antiperspirantele s-au schimbat odată cu trecerea timpului, acum conțin ingrediente ce protejează pielea, se aplică uscat și nu lăsa pete pe haine. Iarna asta le-am folosit pe cele de la Dove, pentru ca au o varietate mare de arome, rezista, nu usucă pielea, nu irita și nu pătează hainele. L-am folosit și Ć®n zilele Ć®n care mergeam la sala și Ć®n afară de o ușoară umiditate excesivă (normală Ć®n caz de efort intens) nu am sesizat alt lucru neplăcut.
Am folosit:
Dove original ( conține 1/4 cremă hidratanta), Dove natural touch ( cu minerale de la marea moartă și 1/4 cremă hidratanta)
Dove go fresh grapefruit și lemongrass ( cu vitamina E si 1/4 cremă hidratanta).


Voi folosiți antiperspirant spray?