Lotiune regeneranta cu petroleum Gerovital Plant Tratament

Astăzi am să va vorbesc despre un produs care ajuta atĆ¢t scalpul cĆ¢t și părul să arate și să se simtă mai bine. 
Este vorbă de loțiunea regenerata cu petroleum de la Gerovital.
Prima oară am folosit-o acum 1000 de ani cĆ¢nd am avut ceva probleme cu uscăciunea scalpului și ceva mai multe fire de păr pierdute ( să zicem de trei ori mai multe decĆ¢t Ć®n mod obișnuit), și tare bine mi-a facut. 
Ce face loțiunea asta? Stimulează circulatia sanguina la nivelul pielii capului si intareste firul de par. Bonus, ajuta dintr-o oarecare măsură și la regenerarea acestuia, după ce este urmat un tratament de cĆ¢teva luni. 
Eu o folosesc de două ori pe săptămĆ¢nă și e vizibil cĆ¢t de mult este Ć®mbunătățită textura părului, acesta este mai moale și mai ușor de aranjat. O să vedeți și voi, Ć®n cazul Ć®n care o să Ć®l folosiți, ca rezultatele pozitive nu Ć®ntĆ¢rzie să apăra. 
Toate efectele benefice sunt datorate ingrediențelor active: petroleum, vitamina A și E și uleiului de ricin, conținute de această loțiune pentru păr.

Mod de aplicare: se recomanda aplicarea cu ajutorul unui tampon de vată(eu folosesc duscheta demachianta) pe pielea capului și apoi pe lungimea firului  de păr. Se masează bine și se lăsa să acționeze 3-4 ore (eu l-am lăsat o noapte Ć®ntreaga, dacă ai scalpul sensibil e bine să te limitezi la cele 3 ore). Pentru eficiență este recomandabil să fie folosit de 2 ori pe săptămĆ¢nă timp de minim 3 luni.
Eu am avut rezultate bune după ce am folosit-o ceva timp și, după cum spun multe testimoniale, nu sunt singura care este super mulțumită de loțiunea asta. Pentru ca este un produs foarte ieftin (max 20 lei) e și păcat să nu o ai Ć®n vedere.
  AtĆ¢t de aici, va pupa Taitzel!