Buzzstore si accesorii Tellur - recenzie


Zi de non beauty :D. Astazi se incheie campania Tellur by Buzzstore, unde am primit cateva accesorii si gadgeturi pentru test si am sa impartasesc cu voi (pe scurt) fiecare detaliu legat de aceste obiecte. 

Am testat: 
Selfie Stick-ul Wireless Bluetooth Tellur
Camera auto Tellur HD DVR
Suportul de tableta Tellur
Modulatorul FM auto Tellur


Selfie Stick Taitzel






Primul in proba a fost, Selfie Stick-ul Wireless Bluetooth. Poate parea ciudat unor anumite persoane dar, selfie stick-ul este un accesoriu foarte util pentru oricine doreste sa faca o multime de fotografii interesante in care sa apara in intregime (pe langa mediul fotografiat). Eu una, sunt super fana si din momentul in care l-am desfacut din cutie pana acum pot spune ca am realizat o multime de fotografii minunate!

Pro- manerul de cauciuc iti ofera stabilitate, conexiunea se face foarte usor prin bluetooth, se incarca prin usb in aprox 1 ora iar butonul de fotografiere se afla pe maner .
Selfie Stick Taitzel

Camera auto Tellur HD DVR a fost testata intr-o zi in care ne-am plimbat mai mult prin oras. Se instaleaza foarte simplu, are nevoie de un card de memorie (pentru filmari HD va recomand sa folosii un card mare 32GB), de citit instructiuni (si cei fara experienta se vor descurca de minune), apasat 2 butoane si gata! Inregistreaza detaliile foarte bine si, un mare plus, poate fi folosita si pe timp de noapte (insa nu filmeaza la fel de bine ca pe timpul zilei, pot spune ca este mediocra la capitolul asta). Pachetul contine: Suport parbriz, incarcator auto, cablu USB si baterie reincarcabila.

Suportul de tableta Tellur: Super pentru cei ce isi folosesc tableta sau telefonul ca suport Gps. Ventuza are o prindere foarte puternica, usor reglabil si usor de montat. Eu l-am folosit si acasa, atunci cand ma uitam la seriale in bucatarie :D
Suportul de tableta Taitzel
Modulatorul FM auto Tellur : bun pentru noi cei ce au doar radio in masina, se instaleaza in doi timpi si trei miscari, ai nevoie doar de un stick usb pe care sa pui muzica ce iti place.

Concluzionand, sunt niste gadget-uri bunicele, accesibile si utile. #buzztelur