Intensive repair hand cream by Melkior - crema de maini intensiv reparatoare

Nu e asa ca urati momentul ala in care, din pricina frigului, mainile devin foarte uscate? Frigul afecteaza pielea la fel de mult ca soarele si este important sa ne asiguram ca aceasta este bine protejata impotriva efectelor acestuia.
Astazi am sa va prezint o crema de maini descoperita anul trecut, Melkior crema de maini intensiv reparatoare. Eu sunt deja la al doilea tub (asta pentru ca o foloseste toata familia) si pot spune clar ca este una dintre cele mai eficiente creme de maini folosite de mine.
Intensive repair hand cream by Melkior crema de maini intensiv reparatoare
 Incep prezentarea cu detaliile date de producator:

'Crema pentru maini Intensiv Reparatoare creata de Melkior este special concepută pentru pielea uscata si deteriorata. Protejeaza, hraneste, hidrateaza si calmeaza pielea, imbunatatind elasticitatea ei. Contine un cocktail de ingrediente active pretioase:
Sangele Dragonului este un ingredient cu  un puternic efect anti-oxidant, actioneaza ca un cicatrizant, protejeaza si fortifica fibrele de colagen.
Untul de Shea are proprietati protectoare, hranitoare, hidratante și calmante.
Uleiul de argan are proprietati reparatoare, hidratante, efect anti-Ʈmbatranire.
Uleiul Inca Omega reduce hiper-sensibilitatea și pierderile de apă de la nivelul epidermei, imbunatatind de asemenea microcirculația.
Ceramidyl-Omega imbunatateste hidratarea și elasticitatea pielii.'

Intensive repair hand cream by Melkior - crema de maini intensiv reparatoare
Crema vine ambalata intr-un tub de plastic iar capacul este de tipul flip open (se inchide ferm asa ca nu exista riscul sa se desfaca accidental -travel frendly zic).
Textura este super neteda si cremoasa. Se absorbe complet in doar cateva secunde si are un parfum floral fin (deloc deranjant). Nu este nicidecum grasa sau uleioasa. Mainile au parte de un 'face -lift' instantaneu(finish-ul este ca de primer...oarecum blureaza linile de pe piele) si devin netede si placute la atingere. Este o crema care se consuma destul de greu, asta  pentru ca e necesar sa folositi doar o mica cantitate din produs pentru ambele maini.

Din pacate pretul cremei nu este unul mic (44.9 lei sau 40.4 lei cu melkior10taitzel) si asa o face putin mai 'pretentioasa'. Dar, avand in vedere faptul ca se consuma destul de greu si ca este extrem de eficienta pentru mainile uscate, aspectul financiar nu este atata de semnificativ.

Concluzionand, e o crema de maini eficienta, perfecta pentru anotimpul rece.

Intensive repair hand cream by Melkior - crema de maini intensiv reparatoare

"Daca nu stii ce sa faci cu mainile tale, sa le transformi intr-o mangaiere!"
Jacques Salome
Intensive repair hand cream by Melkior - crema de maini intensiv reparatoare