Melkior cake eyeliner review

V-am spus pana acum ca iubesc sa imi conturez ochii cu eyeliner? Cele 5 miiarde de selfi-uri postate va pot dovedi clar acest lucru :D. Si am incercat tot felul de produse, tus lichid (Revlon Colorstay, Nyx liquid black liner, Golden Rose dipliner,Avon tus carioca, Max Factor Color X-pert), tus crema ori gel (Maybelline Eyestudio Lasting Drama, Inglot Amc eyeliner 77, ELF tus crema, Revlon Colorstay, Rimmel London) si, inainte de Revelion, am folosit si a treia varianta: Cake eyeliner de la Melkior.
Melkior cake eyeliner tus fard pentru ochi

Prima data cand am auzit de cake liner am presupus ca este un produs similar cu tusul gel dar cu o textura mult mai cremoasa. Cercetand am aflat ca acest eyeliner este defapt un fard pudra cremos, foarte pigmentat. Spre deosebire de tusul lichid si cel cremos, acest eyeliner are consitstenta si intensitatea variabila, in functie de cantitatea de apa folosita. Da, ca sa il folositi trebuie sa umeziti in prealabil pensula aplicatoare (eu folosesc o pensula unghiulara cu peri sintetici si apa termala ), abia atunci consistenta va fi similara cu cea a unui tus si rezultatul pe masura. El poate fi folosit si ca atare, sub forma de fard compact, pentru un look natural (intensitatea fiind clar mai scazuta).
Melkior cake eyeliner tus fard pentru ochi

Timp de uscare: 30 de secunde
Odata uscat nu se intinde si nici nu se dezintegreaza.
Rezistenta la apa:  am pus eyeliner-ul sup jet de apa si a ramas intact. Dupa ce am inceput sa sterg cu presiune insa a inceput sa cedeze.

Finish: in functie de modul de folosire: -uscat, finish natural
                                                               -umed, finish in functie de cantitatea de apa folosita (mai putina apa = mai intens)
Melkior cake eyeliner tus fard pentru ochi
Melkior cake eyeliner tus fard pentru ochi Mie imi place! E un altfel de eyeliner si in mod sigur unul dintre cele bune. Rezistent, intens si usor de aplicat.
Eu mi-am cumparat doua nunate, prune & black, si ambele se comporta la fel de bine. Un singur lucru am de obiectat...nu ma pricep sa imi fac codita la fel de precis :D. Probabil cu exercitiu  voi rezolva si acest impediment, in rest...e the best! Il gasiti pe Melkior.ro la 33.90 lei cu ambalaj sau 23.90 rezerva si daca folositi si codul melkior10taitzel mai aveti 10% reducere.