Beauty news Paula’s Choice - Gama de produse CALM

Astazi avem vesti noi, Paula’s Choice a lansat în luna februarie întreaga gamă de produse CALM – special formulate pentru tenul sensibil, intolerant sau cu afecțiuni cutanate ce prezintă simptome cum ar fi iritație sau roșeața. 
Produsele din gama Calm sunt o soluție pentru ameliorarea acestor simptome și pentru întărirea barierei naturale a pielii. Ca toate produsele noastre, gama Calm include formule de ultimă generație, fără parfum sau alți iritanți și fără coloranți. În plus, gama Calm conține un complex de ingrediente dovedite în a ameliora iritația și roșeața, cum ar fi anti iritanți, ingrediente reparatoare și antioxidanți. 

Calm Redness Relief Cleanser 
  •  Normal to Dry Skin Produs de curățare solubil în apă, curăță cu blândețe, ideal pentru tenul normal sau uscat,sensibil, cu semne de iritație sau cu simptome cauzate de rozacee. Tenul este curățat în profunzime, fără peliculă pe suprafața pielii și fără senzație de uscăciune.  
  •  Normal to Oily Skin Produs de curățare solubil în apă, cu textură degel, delicat cu pielea, special conceput pentrucurățarea tenului care prezintă semne de iritație sau simptome ale rozaceei. Îndepărtează excesul de sebum fără a lăsa pielea cu senzație de uscăciune. Păstrează bariera naturală a pielii intactă în timpul procesului de curățare.

Calm Redness Relief Toner 
  • Normal to Dry Skin Un toner extrem de delicat, cu textură lăptoasă,
    formulat pentru a hidrata lejer pielea și a calma roșeața și iritația tenului uscat sau deshidratat. Conține Allantoin, Licorice Root Extract, Phospholipids, Sodium Hyaluronate cu
    proprietăți anti iritante, anti inflamatoare și reparatoare.
  • Normal to Oily Skin Toner cu textură lejeră ce reduce roșeața și
    iritația pielii și hidratează lejer tenul. Conține Colloidal Oatmeal, Panthenol, Beta Glucan, Boerhavia Diffusa Root Extract și Sea Whip Extract cu proprietăți anti inflamatoare, anti iritante și reparatoare. Formulă extrem de blândă, calmează și repară pielea iritată ce
    prezintă roșeață. Întărește bariera naturală a pielii și reduce inflamația ce cauzează sensibilitatea pielii.
Calm Redness Relief Moisturizer
  •  Normal to Dry Skin Cremă hidratantă cu textură emolientă, special
    formulată pentru a reduce simptomele rozaceei, potrivită tenului uscat. Emolienții blânzi, antioxidanții, ingredientele reparatoare și anti iritanții calmează tenul uscat și iritat, hidratează și lasă pielea catifelată. Poate fi folosită în jurul ochilor.
  •  Normal to Oily Skin Loțiune hidratantă cu textură lejeră cu conținut
    bogat în antioxidanți, anti iritanți și ingrediente reparatoare, calmează și hidratează tenul, reducând și simptomele rozaceei. Green tea, licorice și allantoin reduc inflamația și repară bariera naturală a pielii. Poate fi aplicată și în jurul ochilor.
Calm Redness Relief Mineral Moisturizer SPF 30 
  •  Normal to Dry Skin Un produs hidratant delicat, ce protejează pielea iritată de radiațiile solare cu ajutorul filtrelor minerale. Antioxidanții din formulă previn apariția ridurilor și a semnelor de îmbătrânire prematură a pielii. Îmbunătățește funcțiile barierei naturale a pielii și ajută la întărirea acesteia. Perfectă ca bază de machiaj.
  •  Normal to Oily Skin Loțiune hidratantă de zi, textură catifelată și
    lejeră cu protecție solară minerală și antioxidanți care previn apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii, special formulată pentru tenul sensibil, iritat și/sau cu roșeață. Întărește bariera naturală a pielii pentru ca pielea să se poată proteja de acțiunea mediului exterior.
    Perfectă ca bază de machiaj, se poate aplica și în jurul ochilor.