Beautyswap la puterea 4 : schimb de cosmetice si voie buna

Luni a fost o zi senzationala!  De ce? -o sa ma intrebati. Pentru ca am participat pentru a treia oara la #beautyswapbybeautybarometer, un eveniment inedit creat de Ana Tatucu pentru fetele  pasionate de cosmetice din blogosfera
Ce am facut acolo?  Troc de cosmetice! Am adus ce produse nu ni s-au potrivit si le-am schimbat ( in urma unor negocieri..doar de aparenta :D) cu altele noi. Si, cel mai important lucru, ne-am revazut cu fete dragi, am ras si ne-am simtit bine.
*Energia pentru negocieri a fost furnizata de  sucurile naturale Profructta si batoanele cu ciocolata Herbalife

Cu ce m-am ales in urma schimburilor? 

-Fard de pleoape Revlon 4 nuante.
-Jumbo Revlon
-O pensula Killy's pentru contur si blush
-O mascara Melkior 'Space Volume' nuanta Maro
-Crema de fata Avene pentru tenul acneic
-Ruj nude Teeez
-Bronzer Burjois, foarte misto si care poate fi folosit pe post de iluminator.
O paleta de makeup 3 in 1 (farduri, rujuri si blush)Nu o sa le gasiti in poze pentru ca u fost confiscate instant de sora mea :D

Pentru ca sunt o norocoasa, am castigat un premiu la tombola organizata de Ana: un set de produse pentru skincare Herbalife! Yeeyy!!


Si am incheiat seara cu un brat de cadouri oferite de sponsori, produse gata sa fie testate si impartasite cu voi.

Acum va las cu cateva fotografii  din ziua cu pricina:







 Multumiri : Ana Tatucu pentru evenimentul organizat, Beauty Studio 190 pentru gazduire, Letitia Iordanescu pentru fotografiile minunate, fetelor pentru 'feng shui-ul' pozitiv si sponsorilor pentru cadouri. 


Va facut ceva cu ochiul din produsele primite? Ce produs vreti sa testez prima data? Va multumesc si voua pentru vizita!