Hidratare si protectie solara cu Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30


Dragi fete/femei frumoase,
Va confruntati cu un ten super sensibil si deshidratat? Cautati o crema de fata care sa ajute la hidratarea pielii pentru o perioada mai lunga?
Nicio problema! Solutia pentru toate problemele voastre este acum la indemana cu Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30 - crema de fata cu factor de protectie solara, special conceputa pentru pielea deshidratata si sensibila.


Hydrabio Perfecteur SPF 30 m-a cucerit inca de la prima vedere. 
Pentru ca urasc sa imi bag degetele in cutia cu crema, mereu am apreciat tuburile cu pompita. Aplicarea se face igienic si pot doza simplu (si controlat) cantitatea de produs pe care doresc sa o folosesc.



Textura este consistenta, cremoasa si se aplica extrem de usor.
Hydrabio Perfecteur SPF 30 se absoarbe foarte repede in piele si lasa un finish neted, luminos.
Efecte: 
 
Hidrateaza in profunzime. Contine complexul biologic brevetat AQUAGENIUM® care stimuleaza capacitatile celulare ale pielii. Acesta reinvata pielea sa genereze in profunzime apa de care are nevoie si sa o retina la suprafata, pentru a ramane echilibrata. 
 Ilumineaza. Textura pielii este imbunatatita instant datorita pulberilor de matifiere care reflecta lumina. Efectul de Rosy Glow lasa pielea neteda, catifelata si luminoasa. Un finis perfect pentru fiecare femeie care foloste putin machiaj sau chiar deloc. Este deasemenea si o excelenta baza de machiaj .

 
Corecteaza vizibil petele si netezește liniile fine. Formula contine si acid salicilic care are rol de agent exfoliant, imbunatatind astfel textura si calitatea tenului (exfoliere blanda - strat nou de piele - pori minimizati). 
 Ofera protectie solara ridicata. Oare de ce e asa importanta protectia solara? Pentru ca, indiferent de anotimp, razele solare sunt prezente si afecteaza vizibil calitatea pielii.



Este dovedit ca razele solare (UVA/UVB) sunt responsabile de imbatranirea prematura a tenului. In momentul in care acestea intra in contact cu pielea se transforma in radicali liberi si ataca structura de colagen iar rezultatul este cat se poate de dezastruos (riduri,pete pigmentare). Nu stiu daca ati vazut acest lucru dar, un articol din New England Journal of Medicine a publicat anul trecut povestea unui barbat de 69 de ani care a fost expus la soare (pe o jumatate de fata) timp de 28 ani. Acolo se vad clar efectele nocive ale soarelui. Rezultatul il puteti vedea in fotografia de mai jos:


sursa foto www.huffingtonpost.ca
sursa foto www.huffingtonpost.ca
Ingrediente:

Vitamina PP ( sau vitamina B3): aceasta stimuleaza producerea de ceramide si acizi grasi, componente importante pentru a crea o bariera de protectie a pielii. In plus reduce acneea, petele maronii si previne mancarimea si uscaciunea pielii.

Apple seed extract (extract din seminte de mar): stimuleaza activitatea
aquaporinelor (Aquaporinele sunt canalele naturale de hidratare a celulei, ele au rolul de a transporta apa din interiorul celulei in exterior si invers).

Acid salicilic: netezeste suprafata pielii. Acesta se afla intr-o concentratie mica si nu sensibilizeaza tenul.

Vitamina E: cu rol antioxidant

SPF (OCTOCRYLENE, TITANIUM DIOXIDE, ETHYL EXYL SALYICILATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID.)

Pigmenti de iluminare (MICA, TITANIUM DIOXIDE, RED 33) : efect corector asupra petelor si linilor fine.

Conluzia, dupa mai bine de doua saptamani de folosire continua? O iubesc! Tenul meu arata si se simte grozav. 
Pot spune ca in sfarsit am gasit o crema care se potriveste nevoilor tenului meu (care este agresat zilnic de produse antiacneice).