Nyx Eyebrow Gel in Black

Stiati ca sprancenele sunt un element cheie al machiajului (si al fetei)? Ele pot influenta considerabil expresia faciala si de aceea e necesar sa le acordam atentie sporita.
Pentru ca mereu am fost fascinata de conturarea sprancenelor, imi doream sa folosesc un produs care sa le poata puna in evidenta fara sa le faca sa para prea...desenate. Si am folosit diverse farduri si creioane special concepute pentru sprancene dar nu m-a incantat niciunul.
 Asa ca, am trecut la artileria grea: Gelul pentru sprancene

Astazi am sa va vorbesc despre Nyx Eyebrow Gel in Black, produsul pentru conturarea sprancenelor pe care il folosesc de mai bine de doua luni.


El a venit ambalat intr-un tub de plastic care, din pacate, s-a spart (sau dezlipit) in partea de sus atunci cand am incercat sa scot putin produs. Din fericire insa, am sesizat lucrul asta la timp si l-am transferat intr-un alt recipient, inainte sa curga tot pe mana. Pacat, altfel tubul ar fi fost perfect : igienic si cu varf subtire (pentru dozarea facila).


Consistenta este cremoasa, ca de gel (de unde si numele, gel eyeliner) Este super pigmentat si pentru conturul ambelor sprancene e necesara o cantitate mica mica de produs. Rezistent la apa? O daaa, e super mega rezistent. Pentru ca rezista de dimineata pana seara, sau poate si mai mult de atat, va recomand ca demachiant sa folositi un bifazic...e mai usor asa.


Inca un lucru destul de important, se usuca  foarte repede asa ca si voi trebuie sa il aplicati destul de repede. Pentru rezultate precise, va recomand sa folositi o pensula unghiulara cu perii de plastic.


Este si super economic, eu am folosit in doua luni de zile doar 10% din produs.


Concluzia: E accesibil, rezistent la apa, rezistent la transfer, economic si se gaseste in 5 nuante. Eu Ʈl ador!

Voi l-ati incercat?