Swatch Avon True Color Perfectly Matte part 1

De curand Avon a lansat o noua gama de rujuri: Avon True Color Perfectly Matte. Pentru ca eram super curioasa de calitatea lor, am reusit sa pun mana pe 10 din cele 15 nuante disponibile, le-am testat si sunt gata sa va impartasesc parerea mea. De la inceput va spun ca aceste rujuri sunt usor atipice
De ce atipice? Pentru ca nu sunt la fel de uscate ca rujurile mate obisnuite si in schimb au o consistenta cremoasa (usor siliconica), cu finish mat.

Prima nuanta testata a fost: Perfectly Nude. Este o culoare nude mult prea deschisa (cel putin pentru tenul meu) care se aplica neuniform. Aspectul final nu este deloc atragator, arata ca o 'smantana' si accentueaza foarte usor neregularitatile de pe buze (portiuni uscate). Mie nu imi suna deloc perfectly....
 A doua nuanta : Posh Petal. Un ruj roz foarte aprins. Din pacate si acesta m-a dezamagit. Are consistententa si proprietatile similare nuantei Perfectly Nude.  Se aplica neuniform si are o textura dubioasa.  Nici aceasta nuanta nu se potriveste tenului neutru, sau da... daca vrei neaparat sa iesi in evidenta (nu in sensul bun).
 Au Naturale. O culoare caramel, calda, potrivita pentru orice ocazie. Are o  consistenta cremosa (ca de silicon) si se aplica uniform, spre deosebire de cele doua de mai sus. La capitolul rezistenta sta binisor dar, daca este fixat cu o pudra pot spune ca il puteti purta 6-8 ore fara probleme.
 Pure Pink, o nuanta de roz cu un usor pigment de piersica (aproape insesizabil). Este o culoare interesanta, foarte girly. Din pacate si aceasta, dupa un timp, tinde sa se stranga in pliuri. 
 Marvelous Mocha. Este un ruj maro cu subton portocaliu. Un ruj 'rece' care se aplica uniform si arata minunat!
Aici inchei pledoaria mea despre primele 5 nuante Avon True Color Perfectly Matte testate. Urmeaza partea 2 in curand. 

Voi le-ati incercat pana acum? Este vreo nuanta care va face cu ochiul?