Beauty news: Cosmetic Plant marcheaza aniversarea a 25 de ani de la infiintare

Cosmetic Plant lansează trei produse aniversare ce au la bază extracte de flori

  • Narcisa, crinul şi floarea pasiunii – inspiraÅ£ie pentru trei produse noi
                    Cosmetic Plant, unul dintre principalii producători locali de cosmetice, marchează aniversarea a 25 de ani de la Ć®nfiinÅ£area business-ului prin lansarea a trei produse ce au la bază extracte din trei flori ce reprezintă principalele atribute ale companiei. 

Astfel, compania a ales trei extracte de flori care semnifică cele trei atribute principale ale Cosmetic Plant: narcisa, crinul şi floarea pasiunii. Narcisa este floarea care transmite la ideea de tradiÅ£ie a brandului ce a luat naştere Ć®n urmă cu 25 de ani, Ć®n timp ce crinul semnifică Ć®mplinirea Ć®n ceea ce priveşte calitatea şi aprecierea produselor de către cliente, iar floarea pasiunii este cea care reprezintă pasiunea ce este adăugată Ć®n fiecare gamă lansată. 

Dincolo de semnificaÅ£ia pe care o are fiecare dintre aceste trei flori, alegerea a fost făcută şi datorită efectelor benefice pe care ingredientele active din acestea le au asupra tenului. Astfel, extractul de narcisă are efect de hidratare, cel de crin are acÅ£iune antiiritantă şi regenerantă a tenului, iar cel de floarea pasiunii are efect antioxidant şi de calmare a pielii iritate”, a subliniat Susana Laszlo Director General al Cosmetic Plant.

Primul dintre cele trei produse aniversare lansate de Cosmetic Plant este Crema hidratantă de zi cu extract de flori de narcisă, destinată tenului normal/mixt.  AvĆ¢nd o structură lejeră, crema se absoarbe ușor, hidratează și protejează tenul Ć®mpotriva Ć®mbătrĆ¢nirii, furnizează energia necesară menținerii tinereții pielii și previne apariția ridurilor. Ǝn plus, extractul din flori de narcisă și Hydrovitonul au un rol important Ć®n menținerea echilibrului hidric normal al pielii. Coenzima Q10 protejează Ć®mpotriva acțiunii radicalilor liberi, stimulează producția de energie la nivel celular și Ć®ncetineşte formarea ridurilor. De asemenea, datorită uleiurilor vegetale de germeni de grĆ¢u și sĆ¢mburi de struguri, şi a vitaminei A, noua cremă conferă proprietăți emoliente și ajută la restabilirea elasticităţii pielii. 

Cel de-al doilea produs este Crema antirid de zi cu extract de flori de crin, bogată Ć®n ingrediente regeneratoare și antirid ce readuc tenului confortul optim. Extractul de flori de crin are acțiune antioxidantă, antiiritantă și de calmare a pielii uscate. Principiul activ antirid, Matrixyl® Synthe’ 6TM, cu eficiență dovedită prin testele in-vitro și in-vivo efectuate de producătorul ingredientului activ, stimulează sinteza componentelor matricei extracelulare (acid hialuronic, colagen, fibronectină), uniformizează relieful pielii și reduce suprafața acoperită de riduri cu pĆ¢nă la 28%. Uleiurile vegetale din compoziÅ£ie (ulei de sĆ¢mburi de struguri, ulei de germeni de grĆ¢u, ulei de măsline bio) contribuie şi ele la protejarea, hrănirea, restructurarea și Ć®mbunătățirea gradului de hidratare a pielii. Vitamina E, Ć®mpreună cu filtrele solare, protejează Ć®mpotriva efectului nociv al radiațiilor ce cauzează Ć®mbătrĆ¢nirea prematură a pielii. Această cremă este desinată tenului normal/uscat. 

Al treilea produs, ce semnifică pasiunea, este Crema antiaging de zi cu extract de floarea pasiunii. Destiantă tenului normal/uscat, aceasta reface fermitatea tenului, Ć®l protejează Ć®mpotriva Ć®mbătrĆ¢nirii premature și previne apariția ridurilor, lăsĆ¢ndu-l catifelat și suplu. Extractul de floarea pasiunii are acțiune antioxidantă, precum și de calmare a pielii iritate. Uleiul de sĆ¢mburi de struguri și uleiul de argan regenerează şi restructurează pielea, iar datorită conținutului Ć®n vitaminele A, E, F, B5, crema hidratează, regenerează, intensifică elasticitatea pielii și stimulează reĆ®nnoirea celulară.
Toate cele trei noi produse nu conÅ£in parabeni, coloranÅ£i şi parafine şi vor putea fi găsite Ć®n cele mai mari 14 magazine din reÅ£eaua Auchan, Cora – RomĆ¢nia Hypermarche, DM DrogerieMarkt, farmacii şi magazine naturiste din țară, cĆ¢t şi Ć®n shopul online al companiei - shop.cosmeticplant.ro, timp de şase luni.

In acest moment se desfasoara si un concurs aniversar unde puteti castiga 75 de premii saptamanale, care se acorda dupa cum urmeaza:
  • 25 de premii constand intr-o crema hidratanta de zi cu extract de traditie si flori de narcisa;
  • 25 de premii constand intr-o crema de zi cu extract de implinire si flori de crin;
  • 25 de premii constand intr-o crema antiaging de zi cu extract de pasiune si floarea pasiunii;
Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti datele pe site-ul 
 www.fa-o-fericita.ro

Bafta!

Publicar un comentario

0 Comentarios