Despre tusul de ochi lichid Melkior

Dragoste de la plima aplicare! -cam asa am sa descriu relatia dintre ochi mei si tusul Melkior.  Astazi vorbim despre un eyeliner care se aplica usor, rezista senzational de bine si arata..traznet!

De ce e atat de special  tusul asta?

In primul rand, este 'dotat' cu o pensula geniala. Aceasta este de tip carioca, groasa si rigida la baza si subtire si super maleabila spre varf. Cu ajutorul ei poti face super usor orice tip de codita.


Consistenta este lichida, dar nu foarte apoasa. Aplicarea se face cursiv si, daca se greseste trasarea liniei, poti sa o repari foarte usor. Se usuca super repede si  finish-ul este mat, un mat senzational!


Rezista foarte bine pe ploape, chiar si de dimineata pana seara, dar nu este water proof. Daca ai de gand sa plangi sau te prinde potopul, nu e cea mai buna varianta. Dar, daca e o zi obisnuita, nu se misca din loc pana ce te demachiezi la sfarsitul zilei.



 Verdictul final?

Este un tus de ochi foarte bun. Pensula este foarte subțire, tusul este super pigmentat si intr-adevar super rezistent (daca il lasati 10 secunde sa se usuce) iar formula este potrivita pentru ochi foarte sensibili (aprobata dermatologic si oftalmologic). Il gasiti la 39.90 pe site-ul  Melkior si daca aveti bafta poate il gasiti la oferta 1+1 (asa cum am gasit eu).  In cazul unei comenzi, codul melkior10taitzel va aduce 10% reducere.

L-ati incercat pana acum?

Publicar un comentario

0 Comentarios