Estee Lauder Double Wear Fond de ten cu acoperire mare

Unul dintre cele mai rezistente fonduri de ten pe care le-am incercat pana acum este Estee Lauder Double Wear. Si pe langa rezistenta, acopera tenul incredibil de bine...in doi timpi si trei miscari. Fondul asta de ten este recomandat persoanelor cu tenul gras sau acneic dar, daca ai tenul uscat si iti doresti sa il folosesti iti recomad sa aplici o crema super hidratanta. De retinut:daca tenul nu este suficient de hidratat produsul tinde sa se 'agate' de zonele uscate si sa le scoata in evidenta.
Pe ale mele (da..am doua :D) le-am cumparat de la Sephora si, chiar daca fac parte din produsele high-end, nu sunt deloc costisitoare (comparand calitatea cu dimensiunea ambalajului). Stiti ce nu imi place? Ca nu au pompita! Habar nu aveti cat sunt eu de stresata de modul de dozare al minunatului fond de ten...Trebuie sa il 'torn' pe podul palmei cu extrem de mare grija (pentru ca se poate risipi extrem de usor) pentru a evita contaminarea...care se produce atunci cand punem degetele direct pe sticla.
Dar imi place maxim gradul de acoperire mare, si desi pare ireal, daca este aplicat cu grija nu arata deloc ca o masca. Fondul de ten se 'topeste' la contactul cu pielea apoi se amesteca usor si uniform. Eu folosesc o pensula de stippling si rezultatul este genial!
 Si rezista, rezista..chiar si 10 ore fara urme de uzura. Daca mai aplici si putina pudra pe zona T poate sa iti reziste si mai mult. 

Se gaseste in 14 nuante (pentru tenul neutru sau cu subton roz), are spf 10 (mic dar e ok), e oil free, anti acneic, nu contine parfum si este testat dermatologic.
Estee Lauder Double Wear se gasteste la pretul de aprox 150 lei pe Aoro sau 199 Sephora.
Voi l-ati incercat pana acum?

Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. Buna! Poți sa Ć®mi spui te rog ce nuanță are fondul de ten din dreapta? ��

    ResponderEliminar