Sleek Matte Me Birthday Suit si Fandago Purple / Lip gloss mat


Nu e niciun secret ca sunt o maniaca cand e vorba de rujuri...
Si pentru ca sunt...astazi vorbim iar despre rujuri. Doua lipgloss-uri mate, o culoare neutra si una mai indrazneata de la Sleek Matte Me.

In primul rand, inainte sa folositi rujuri mate nu uitati de hidratare. Aplicati un strat generos de balsam de buze si apoi aplica rujul. Daca buzele tale sunt foarte uscate, exfoliaza-le (cel mai usor poti face asta trecand de 2-3 ori cu peria de dinti peste buze)! Produsul tinde sa se agate de zonele ucate ale buzei si le scoate in evidenta, lucru nu tocmai placut.

Sleek matte me are un aspect lucios(cremos) in timp ce il aplici dar, dupa aprox 1 minut, se usuca iar finish-ul devine mat (catifelat).  Pont: chiar daca nu vi se pare suficient de pigmentat nu va recomand sa aplicati si un al doilea strat, rezultatul va fi dezastruos (dupa doua straturi culoarea este in relief, se usuca stangaci si arata mult prea cakey). Nu va faceti griji insa, culorile sunt suficinet de intense si nu este necesar sa insisati.

Un alt lucru pe care tin sa il subliniez este faptul ca eu nu sunt un mare fan al aplicatorului in sine. Este destul de mare si plat, ceea ce face ca aplicarea sa fie greoiae si inexacta. Eu prefer sa folosesc pentru asta o pensula mica cu peri sintetici (pensula pentru ruj).

Eu am ales nuantele Birthday Suit si Fandago Purple.

Sleek Matte Me Birthday Suit este o nuanta de roz cu pigment usor spre mov. Se aplica uniform si arata traznet pe pielea inchisa la culoare.

Sleek Matte Me Fandango purple un violet fuchsia foarte interesant si super pigmentat. Se aplica uniform si este foarte pigmentat ( in poza apare aplicat neuniform dar vina pentru acest lucru o poarta buzele mele uscate).  Este perfect pentru toate tonurile de piele.

Pro - culori variate (absolut geniale)
- aplicare uniforma
- pret mic
- demachiere usoara

Contra - aplicatorul este prea lat si nu pot sa il folosesc daca vreau un rezultat precis
- daca manaci sau bei ceva, se sterge destul de usor si este necesar sa il stergi si apoi sa reaplici.

Daca le recomand? Cred ca exista rujuri mate mult mai bune la pretul asta (cele de la Boy's and Berries) dar cred ca cel mai bine este sa le incercati si voi, poate o sa aveti alta parere. Pret, aprox 30 lei cumparate de pe Makeupshop.ro