Avantajele si dezavantajele beauty blogging-ului

In scurta mea viata am avut o multime de ocupatii si hobby-uri dar niciuna nu a fost la fel de satisfacatoare ca blogging-ul. 
Astazi am sa va spun care sunt avantajele si dezavantajele acestui hobby, in viziunea Taitzel ( provocare de la Ana Tatucu  Beautybarometer.com).

Am inceput sa ma ocup in mod constant de asta cu ceva timp in urma. Cand am inceput nu prea aveam habar de multe lucruri, nu stiam ca e musai sa ai continut scris sau sa ai fotografii decente dar tot am continuat (sper ca am imbunatatit cat de cat continutul pana acum :D).
Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am invatat de-a lungul timpului este ca scrierea de posturi nu este singurul lucru satisfacator care vine la pachet cu blogul. Contactul cu cititorii, ocazia de a incerca zeci de produse noi si legatura creata cu comunitatea de bloggeri este acel plus pe care il primesti si de care devii oarecum dependent.

Care sunt lucrurile pro beauty blogging in viziunea mea?

Cel mai important este posibilitatea de a te exprima liber. As putea scrie despre absolut orice si acest 'orice' ar ajunge la cel putin cativa oameni si ar starni cel putin o reactie.  Un blog este un loc in care iti poti impartasi gandurile, opiniile, si orice altceva simti ca merita sa fie divulgat. 
Un blog de frumusete iti ofera in plus posibilitatea sa incerci o multime de produse cosmetice pe care sigur le-ai avut candva pe wish-list. Este locul in care poti da frau liber imaginatiei. Exemplu: poti incerca un creion de ochi pe post de ruj si sa faci un trend din asta.

 Un alt lucru minunat despre blogging este comunitatea oamenilor din spate. Atatia oameni minunati care sunt dispusi sa iti impartaseasca secretele din spatele blog-ului lor, care te ajuta sa te dezvolti (in functie de directia pe care doresti sa o urmezi) si care devin intr-o anume masura o a doua familie a ta.

 Si un ultim lucru pro, motiv pentru care majoritatea blogger-ilor din ziua de astazi isi fac un blog, sunt colaborarile. Este intr-adevar un sentiment minunat cand deschizi un e-mail si realizezi ca o companie este interesata de ceea ce ai de oferit. Si ca sa fim sinceri, o mica compensatie pentru munca depusa nu pare a fi nicicand un lucru rau...

Dezavantaje?

 Pentru mine cel mai dezamagitor lucru este sa muncesc pentru un articol o perioada mare de timp (ex: sa testez o crema de fata si sa imi dau seama de beneficiile acesteia asupra tenului meu) si sa vad ca nu a stranit nicio reactie sau a fost vizualizat doar de o mana de cititori...



Concluzionand:

Imi place ce fac si, chiar daca nu am prea mult timp disponibil pentru asta, am sa continui sa blogger-esc pana la adanci batraneti... sau pana ce toate cosmeticele din lume se vor epuiza (cam greu,nu? hahaha). In orice caz, daca tot sunt un cosmetic junkie...macar sa impartasesc asta cu lumea!



Publicar un comentario

0 Comentarios