Rujul meu rosu favorit

Unul dintre produsele cosmetice care nu imi lipseste niciodata din geanta este clasiclul ruj rosu. Ca si eyeliner-ul (lichid sau crema), rujul rosu este unul dintre produsele esentiale pentru mine. E o culoare super indrazneata pe care o poti purta indiferent ce tinuta te horatasti sa porti. Spre exemplu eu port ruj rosu si in zilele mele cele mai casual, asortat cu o camasa fara maneci, o pereche de pantaloni scurti si tenesi.Poti sa il porti chiar cu...orice.  
E dovedit faptul ca nimic nu arata mai bine intr-o poza decat rujul rosu.

Stiati ca rujul rosu are 'puterea' de a face buzele sa para mai mari, asta e un mare plus pentru fetele cu buze subtiri. Si stiti ce? Sunt sigura ca orice fata arata traznet atunci cand poarta un ruj rosu. 
  Astazi sunt indragostita de rujul meu rosu de la Melkior Clasic -  Cardinal Red. Este unul dintre cele mai cremoase si pigmentate rujuri din colectia mea. (cele mai bune rujuri clasice le am de la ei..)Se aplica foarte usor (eu il aplic musai cu o pensula pentru buze, pentru extra precizie) si se usuca oarecum mat. Dar nu va ganditi ca este mat mat, nicidecum sa nu il comparati cu un lipgloss ce se usuca mat...este doar un ruj mai mai putin lucios. Este hidratant si nu usuca buzele, ba mai mult parca sunt extra hidratate atunci cand il port. De transferat se transfera, pe pahar, pe sticla iar daca manaci o sa necesite o reaplicare.
Tip: Inainte de aplicare contureaza-ti buzele cu un creion si, dupa ce aplici rujul, tapoteaza cu un servetel pe deasupra pentru a absorbi excesul de uleiuri din ruj. La final aplica un strat foarte subtire de pudra peste ruj, pentru extra rejistenta.

Voi aveti un ruj rosu preferat? 

* Daca va doriti produse Melkior nu uitati de codul  Melkior10taitzel care va aduce o reducere de 10% din comanda.
 

Publicar un comentario

0 Comentarios