Un fard de obraz perfect pentru vara

Stiti ca eu sunt total indragostita de Melkior si ale lor produse, nu?!? Astazi ii aduc iara in discutie pentru ca...merita!

La inceputul anului am facut o mica comanda la ei si, pe langa cele 'necesare' mi-am adaugat in cos si un fard de obraz. 
Nu sunt eu un mare fan farduri de obraz dar atunci chiar s-a nimerit sa fiu in cautarea unei nuante subtile de blush roz (pentru perioada primavara-vara). L-am gasit pe Pretty pink, pe atunci singurul fard de obraz disponibil la Melkior, iar astazi am sa va spun de ce mi-a cazut cu tronc.
*Este incredibil de pigmentat. Ai nevoie doar de o mica cantitate de produs pentru a-ti contura ambii obraji. Am incercat sa pun si mai mult, dar aratam mai rau ca tanti Nuti de la 3...si asta spune tot (acum parca ati vrea sa o cunoasteti si voi pe Nuti :P)

*Arata natural si 'sanatos'. Stiti prea bina ca dupa ce aplicam fondul de ten , fata pare palida iar culoarea ii  lipseste cu desavarsire. Ei bine, aplicat cu delicatete, fardul de obraji are 'puterea' de a reda 'sanatatea' chipului.
*Nu este un fard mat. Particulele fine de glitter auriu il fac perfect pentru primavara/vara. Daca aveti tenul bronzat, garantez ca arata si mai bine!

*Rezista foarte bine (7-8 ore fara cusur) si arata cat se poate de fresh. Nu se strange, nu se aduna ci doar paleste incet incet dupa ceva timp.

*Are si un ambalaj traznet! O cutiuta rotunjoara cu oglinda, numai buna de tinut in geanta.
 *Se gaseste in doua variante, allure (piersica) si pretty pink
 
*Nu costa o avere. Il gasiti pe site-ul Melkior la 29.90 lei.  Eu tin minte ca l-am luat chiar la oferta asa ca se poate sa il gasiti si mai ieftin.

Concluzia: Alure, you're next!

 

Daca folositi codul melkior10%taitzel aveti 10% reducere la totalul comezii.


Publicar un comentario

0 Comentarios