Georgio Armani lasting silk, un fond de ten minunat

Un fond de ten perfect pentru vara, toamna, iarna si primavara.   Georgio Armani lasting silk foundation spf 20 caci pe el il laud atat de tare, e unul dintre cele mai misto fonduri de ten pe care le-am incercat pana acum. De ce zic ca e atat de misto?... sau mai bine zis ce are el atat de special incat ma simt datoare sa il laud așa tare?

De indata ce il aplic se contopeste cu tenul si se simte...sau mai bine zis nici nu se simte! Este usor ca un fulg.  Desi initial nu as fi crezut ca poate sa asigure un nivel decent de acoperire, acum am vazut ca o poate face. Acoperirea se face gradual, de la medie spre mare, totul depinde de cate straturi esti dispusa sa aplici. Important este ca nu arata nicicand ca o masca, finish-ul fiind semi mat, atĆ¢t de aproape de natural!  Un alt aspect foarte important este acela ca nu scoate in evidenta in niciun fel portiunile mai uscate de piele. Le maschează prin 'puterea' lui emolianta.

Are spf 20, care e un minim-um absolut necesar in orice sezon (eu port extra, o crema cu SPF 30 sau 50).
Totul suna perfect pana acum  nu-i asa? Ei bine, desi este un fond de ten care primeste nota10+ la aspectele mentionate mai sus are si o hiba. 
Cei de la Armani promit o rezistenta de pana la 14 ore Ʈnsă tenul meu mixt se incapataneaza sa ii contrazica. Pe fata mea resista 4-5 ore fara probleme dar apoi, dupa acest interval, zona T devine destul de uleioasa si e musai sa folosesc servetele absorbante pentru fata. Nu stiu de ce dar ma asteptam mai mult, avand in vedere ca forula lui este gandita pentru conditiile extreme din culisele show-urilor de moda.

Merita sa investesti minim 250 lei pentru fondul asta de ten? Daca ai tenul uscat sau poate chiar normal iti zic sigur ca o sa il adori, ba chiar o sa ti se para un fel de sfantul fond de ten. Pe cealaltă parte...pentru cele cu ten uleios sau mixt nu stiu daca am sa il recomand. Mie, Ć®mi place( eu ten mixt)...chiar dacă nu e super rezistent si trebuie din cĆ¢nd Ć®n cĆ¢nd să mai tapotez excesul de grasime. Mi se pare extrem de lejer si zău că pentru mine asta face toți banii.

L-ati Ć®ncercat și voi? *Ps, mĆ¢ine pun mai multe foto, astazi nu mi.am găsit cardul :))

Publicar un comentario

0 Comentarios