15 seriale favorite - part 1

Eu sunt super fan seriale. Si cel mai mult si mai mult imi place sa ma uit la cate o serie deoadata! Doar cateva fac exceptie si sunt atat de interesante incat nu ma pot abtine! Cum a aparut un episod, cum ma pun pe descarcat si ma uit la el. Astazi am sa va spun care sunt serialele mele favorite, asa...dintotdeauna.

Fara sa le clasez in functie de preferinta incep cu:

True Blod - este un serial fantasy in care o sa gasiti vampiri, zane, varcolaci, vrajitoare....si te miri ce alte lighioane. E o poveste cladita in jurul a doua personaje : o chelnerita cu puteri telepatice si un vampir (ce se indragostesc, bineinteles). Pe langa scene de dragoste,suspans si intriga o sa vedeti si cateva momente explicite de 'love' si nuditate. In mare, e un serial tare interesant dar care, in sezonul6, se incheie brusc si destul de neobisnuit.

Supernatural - Doy tipi super sexy (care sunt frati), Dean si Sam, se ocupa cu vanatoarea de demoni, vrajitoare, fantome si alte chestiuni supernaturale. Continuand "afacerea de familie", dupa moartea tatalui lor, frații descopera ca "vanatoarea" nu implica doar creaturi ca monstri si demoni, ci si creaturi mai puternice, cum ar fi ingerii si chiar moartea. 


Suits - Barbati sexy in costum. Cu asta as putea incheia si as fi destul de explicita :D. Povestea il are ca personaj principal pe Mike Ross, un tip foarte talentat care poseda o memorie fotografica nemaintanlita. El primeste o sansa de a deveni un membru al unei firme de avocatura. Harvey Specter, cel mai bun avocat din companie, il angajeaza fara sa tina cont ca acesta nu are nicio calificare in domeniu... si de aici incepe povestea.

 

 Once upon a time- netflix. Nu il recomand copiilor, dar pentru adulti e fantastic! Vorbim despre povestile copilariei la care se adauga o multime de situatii intortochiate. Este un spectacol dea dreptul neasteptat, care te tine cu sufletul la gura, episod de depisod.


Orange is the new black - netflix. Este vorba despre viata unor femei aflate intr-o inchisoare de maxima securitate. Imi place mult serialul asta pentru ca nu se invarte numai in jurul peronajului principal, Piper Chapman, ci arata povestea fiecarei detinute.

 

Publicar un comentario

0 Comentarios