Peria rotativa ROWENTA Nano Smart Brush Active

Daca esti in cautarea unei perii rotative si nu stii exact care este e ce mai potrivita pentru tine, astazi am sa iti usurez munca si ti-o prezint pe Rowenta Brush Active Nano Smart. 
Povestea incepe asa: Imi place la nebunie felul in care imi coafeaza parul fetele de la salon! Si am incercat eu de nenumarate ori sa imi aranjez parul in acelasi mod, sa folosesc acelasi tip de perii dar fara succes. Nu puteam sa il fac sa arate la fel, nu era lucios si voluminos, era mai degraba tern si electrizat. E drept ca fetele de la salon au o dexteritate incredibila iar eu, stangace de fel, nu am cum sa ajung la acelasi nivel oricat mi-as da silinta. 
Surpriza a venit acum aproximativ o luna si jumatate, cand cei de la Buzztore m-au selectat pentru o campanie Rowenta si am primit in teste peria rotativa Rowenta Brush Active Nano Smart.
Si a fost dragoste la prima vedere! Imi si imaginam cum o sa ies eu din casa in fiecare dimineata cu parul aranjat exact ca la coafor.
 Va spun sincer ca la  inceput a fost destul de greu sa invat sa o folosesc (mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu controlul directiei de rotire). Instructiunile nu sunt foarte precise si  parul meu rebel se incapatana sa ramana blocat in perie. Au trecut vreo doua saptamani si vreo cinci coafuri pana ce mi-am intrat in 'paine'. 
Am incercat sa o folosesc ba pe parul ud / ba pe cel uscat, si am constatat ca cel mai bine se coafeaza parul usor umed (20% umiditate).  In plus coafura rezista mult mai mult decat daca as fi facut-o pe parul uscat.
Si poti sa il aranjezi in fel si chip. Singura intrebare pe care ai sa ti-o pui e: astazi sa fie drep sau ondulat?
Specificatii: 
*este o perie 2 in 1 - se foloseste ca uscator si ca styler
* are doua viteze/trepte de caldura
*2 perii/capete - una de 5cm si cealalta de  3cm, capete ce se fixeaza destul de zdravan (nici parul meu incurcat nu a reusit sa le scoata din prinsoare)
* doua directii de rotire - stanga/dreapta 
* ION Booster cu efect antistatic
*Flux de aer rece pentru fixarea coafurii la sfarsitul sesiunii de uscat

 Cert este ca imi place la nebunie. Chiar daca nu mi-am pensionat placa de par,  am inceput sa folosesc peria asta din ce in ce mai des in ultima perioada. Usuca parul si il stilizeaza frumos, fara prea mare bataie de cap.  Si, stiti voi ca va spuneam de volumul si stralucirea parului coafat la salon? Ei bine, peria asta substituie destul de bine mainile acela pricepute. 


Sper ca v-au fost de folos informatiile date. Spor la coafat!


Publicar un comentario

1 Comentarios

  1. Super utila! Si chiar usoara si extrem de usor de folosit, dupa ce te prinzi de smecherie :))

    ResponderEliminar