Reduceri cosmetice, wish-list de vara

De vreo doua saptamani sunt intr-o frenezie continua. Tot vad o multime de oferte la cosmetice, una mai atractiva ca alta, si zau ca nu ma pot abtine! Si am facut o lista...una mica, mititica. Si aici am sa trec cosmeticele cumparate deja, la pret promotional, si pe cele ce le am de bifat pana la sfarsitul lui August.

Incepem cu Melkior:
Doar stiti ca sunt fan! Mi-am adaugat in dulap 4 bucati tus de ochi ( gasit la oferta 1+1, aici aveti si o recenzie legata de el) si 6 bucati fard de ploape (le gasiti astazi la oferta 1+1, in plus pentru 6,12,24 bucati, primiti cadou paleta magnetica).  Am ales nuantele: natural skin, dessert sand, deep purple, vague trace, orange si yellow - 51 lei in total.


Urmeaza Aoro: Burete de machiaj brushart 9 lei , peria tangle teezer 38 lei, un tonic pentru fata de la Vichy - PuretƩ Thermal 39 lei, crema depilatoare pentru fata Vaniy 15 lei, un sampon pentru par degradat Revlon Professional Pro You Repair 22 lei, si crema depilatoare Veet pentru piele sensibila 400 ml la 42 lei.


45% reducere (doar astazi pentru carti) codul: CARTE11777, pudra bronzanta cu rezistenta mare, fata si corp IDC 20 lei, IDC Fard de obraz Pin Up 1 16 lei, Dermasel tratament pentru curatarea porilor (3 fiole) 23 lei si inca cateva produse pentru par Joico.




Si cam atat....sau cel putin pana maine. La cum ma stiu eu, cu siguranta mai gasesc cate ceva de adaugat. 
Voi aveti si alte propuneri? 

Publicar un comentario

0 Comentarios