Un ruj orange pregatit de vara- Flormar precious lipstick

Vara asta calduroasa parca ne roaga sa purtam culori indraznete! Si pentru ca cel mai usor de asortat de asortat la o tinuta este rujul, astazi am sa va arat unul cu totul special. Nici nu trebuie sa te straduiesti prea mult: un ruj intr-o culoare indrazneata, un bronzer si un rimmel bun e cam tot ce iti trebuie pentru un look de vara senzational.
Portocaliul este una din culorile cele mai reprezentative pentru sezonul asta iar eu am ales sa port un ruj orange de la Flormar.

De ce rujul asta?
Pentru ca este un ruj cu o culoare vibranta. Scoate foarte bine in evidenta un ten bronzat, dar arata super fresh si pe un ten mai deschis la culoare.
*Un ruj opac dintr-o singura aplicare. Gradul de pigmentare e fantastic!
*E un ruj cremos care se intinde fara prea mare bataie de cap, singurul aspect pe care simt nevoia sa il impartasesc cu voi este acela ca buzele trebuie sa fie musai bine hidratate. Tinde sa se agate de zonele uscate ale buzei si nu arata atat de grozav asa.
*Pe buze aspectul final este semi-mat. 
Acum sa va zic si ce nu e atat de ok la rujul asta:

E un ruj care nu rezista foarte mult pe buze (2_4 ore) iar daca manaci sau bei va fi necesar sa il reaplici.
Nuanta nu este pe placul tuturor, asa ca daca porti rujuri ce au culori neutre (clasice) poti sa zici pas.
Trebuie sa ai buzele hidratate foarte bine inainte sa il aplici. Cum am spus si mai sus, nu arata deloc grozav pe buzele uscate.
Concluzia: Un ruj indraznet, potrivit pentru vara si perfect pentru un machiaj simplu (dar de efect).


Publicar un comentario

0 Comentarios