Manichiura zilei cu Flormar Shine&color

Nu va era dor? A trecut ceva timp de la ultimul model de unghii postat pe taitzel...dar astazi imi iau revansa si va arat o manichiura noua si o oja noua (frumoasa, lucioasa si mega rezistenta). Modelul se face extrem de usor, iar produsele necesare sunt:  baza Eveline 8 in 1, oja Flormar Shine&color in nuanta 008 My sweet queen (o oja de culoare burgundy deschis) , Nicole by OPI southern charm (o oja nude) si folie pentru unghii. 

Am aplicat initial un strat baza pentru unghii apoi doua straturi de oja colorata (ambele oje sunt deosebit de pigmentate si cremoase si se aplica uniform). Dupa ce s-a uscat oja nude am tapotat lipici cu o bucata mica de buretel pentru machiaj si am lipit folia.
*lipiciul nu este unul obisnuit, este creat special pentru folia de unghii.
 Se spune ca setul Flormar Shine&color imita stralucirea unghiilor cu gel si rezista pe unghii mai bine de 7 zile. Nu stiu ce sa zic acum legat de rezistenta, pentru ca abia ce mi-am facut maniciura, dar legat de luciu...sunt deosebit de impresionata! Voi ce ziceti?

*model unghii lungi, naturale

Publicar un comentario

3 Comentarios

  1. Foarte frumoase, mie mi-au rezistat cu brio sapte zile <3

    ResponderEliminar
  2. Am si eu un set!!! Si eu sunt incantata de produse! Ba chiar am observat ca a rezistat bine, cu acel top coat! Bine, nici nu am spalat cratite si tuciuri, insa e notabila diferenta! Chiar mi-ai adus aminte sa le mai testez si eu! :D
    Imi place mult manichiura!

    ResponderEliminar