Ruj Lichid Boys'n Berries All Day Matte - Aria, Fetish si Voo Doo

Rujuri, rujurui, rujuri! Imi plac maxim rujurile, de toate felurile: rujuri cremoase, rujuri lucioase, rujuri mate sau rujuri extrem de mate.
Am fost super entuziasmata cand au aparut noile nuante Boys'n Berries All Day Matte de la Makeup shop (cumparasem anterior Mera si Vampirella) si tare greu mi-a fost sa aleg doar cateva. Am analizat, am cugetat si am ales 3 nuante, Aria, Fetish si Voo Doo. Daca inca nu ati avuit de ele , Boys'n Berries All Day Matte sunt rujuri lichide care se usuca mat si rezista nemaipomenit de bine pe buze.

Boys'n Berries All Day Matte Aria- un ruj roz-prafos care se usuca mat. Imi place tare mult consistenta, se aplica foarte usor si uniform si rezista onorabil. Am observat ca textura este un pic diferita fata de cea a nuantelor de Mera si Vampirella, este mai putin rezistenta si se indeparteaza ceva mai usor de pe buze, dar tot sunt mult mai rezistente ca un ruj obisnuit.
Boys'n Berries All Day Matte Fetish - este un rosu intens , un fel de vino tinto. La fel ca Aria, se aplica usor, uniform dar la capitolul rezistenta nu sta prea bine. Dar, pentru ca ma stresa treaba asta, l-am aplicat in doua straturi si asta l-a ajutat sa rexiste o perioada mai mare pe buze.
Boys'n Berries All Day Matte  Voo doo - un ruj rosu inchis, cu tranzitie spre burgundy .  Este singura nuanta de care m-am indragostit de la prima vedere (pe site) si care ma dezamagit profund. Se aplica extrem de neuniform si, daca in cele din urma reusesti sa il uniformizezi oarecum, dupa o perioada de timp incepe sa migreze si se intinde pe marginile buzei (chiar daca inainte am aplicat o baza si creion de buze).
Rezumand: Desi ma asteptam sa fie la fel de bune ca nuantele incercate anterior, nu ma declar total nemultumita. Culorile sunt frumoase, rezista onorabil,nu usuca foarte tare buzele si costa doar 30 lei. Eu zic ca merita sa le incercati.

Ce nuanta ai fi tentata sa o incerci? Aria, Fetish sau Voo Doo?



Publicar un comentario

3 Comentarios

  1. Primele doua nuante imi plac. Insa dantura ta arata super fain! :)

    ResponderEliminar
  2. Sunt frumoase toate nuantele ! :*

    ResponderEliminar
  3. Ce nuante frumoase! Trebuie sa imi cumpar si eu neaparat cateva! Te astept si la mine pe blog daca vrei! ♥ https://dianagbeauty.wordpress.com/

    ResponderEliminar